HUISDIEREN HULP

a.page

ONZE HUISDIEREN LIGGEN ONS NAUW AAN HET HART.

NET ALS KLEINE KINDEREN KUNNEN ZE ONS NIET ZEGGEN WAAR HET PIJN DOET.

WE ZIEN DAT ER IETS MANKEERT, MAAR MOETEN GISSEN EN PROBEREN...

Voor je je keuze maakt : denk aan je huisdier en neem een kristallenkaart.  Ze zijn er voor zowel mens als dier. Ja dus ook voor het baasje :)

Kijk voor hangerstenen hier  Je kan ze mits karabijnslotje aan de frontriem van je paard hangen, of je frontriem versieren met edelstenen, of je kan bij je hond en/of kat ze aan hun halsbandje vasthechten als dagelijkse kameraad. Je kan er hun drinkwater mee verrijken als welzijn voor het dier ... er zijn zovele manieren om hen te helpen, te steunen ... gewoon doen in zorg voor het welzijn van je huisdier.  (Vraag het bij je bestelling om er een karabijnslotje aan te bevestigen.)

Je kent je huisdier goed genoeg. Bij het lezen van de kaart zal je overtuigd zijn dat het dat is wat het nu juist nodig heeft.

Er zijn ook de RUWE edelstenen om in de dierenverblijven te leggen, dicht bij de drink- en/of etenbak : geopatische belasting, om zich goed in het vel te voelen en energiek te zijn ...

Speciaal zijn de Lichtwesenproducten voor onze huisdieren, tijdens training, tijdens vervoer, emotioneel en fysiek welzijn, voor en tijdens wedstrijd ....  Hieronder stel ik er al verschillende voor.

Er zijn ook de speciaal voor dieren ontwikkelde producten van Lichtwesen

Gedragsstoornis - moeilijk op trailer gaan enz... :
Kijk ook bij https://www.t-Kouterbos.com van Judith Verberckmoes van 't Kouterbos

Alle middelen die ik hierop aanbiedt zijn geen geneesmiddelen en mijn advies betekent geen uitsluitsel om een dierenarts te raadplegen. Ik reken op je gezond verstand om met de gezondheid van je huisdieren om te gaan : indien het ernstig is : raadpleeg steeds een dierenarts.

 

Relax tinctuur/essence LichtWesen

 

Reizen tinctuur

 

Crisis overwinnen - tinktuur (bedel uitverkocht)

 

Sterntaler Essence

 

Be Present Essence

 

Null Tinctuur/essence van Lichtwesen

 

Indigo essence/tinktuur - spray

 

Hartewensen - goudwater essence/tinktuur-spray

 

HEALING van je HUISDIER