Leren kennen van je Innerlijke kind

innerlijke k

Ons innerlijke kind is verdrietig achtergebleven. We hebben het niet meegenomen op onze avontuurlijke reis over onze tienerjaren, naar volwassenheid.

Het leren kennen via een workshop is mits een krachtige meditatie. Dit ervaren we, elk voor zich, waarna er tijd is om erover te vertellen...  (De workshop kan uitlopen.)

 We kunnen het ook healen zelf mits afzonderlijke sessies, nadat we het leerden kennen.

Tijdens coaching daarop toegespitst leren we het terug kennen, waarderen, het verdriet en de blokkades wegnemen waarmee dat kleine kind in ons nog worstelt, zodat de poort naar ongedwongen geluk, bevrijdend lachen gesloten bleef. We voelen dat zeer goed, die onbestemde verdrietige buien, die melancholie die ons kan overvallen .... iets weerhoudt ons voluit te lachen, onze ogen te laten twinkelen.

Gelukkig zijn, ongedwongenheid zit niet in een potje crème ! Creëer je eigen leven (meer uitleg)

Leg je afspraak vast per sms 0496/793077 met onmiddellijke betaling op rek. BE30 3930 2363 1111 als mededeling : workshop leren kennen van je innerlijke kind.  Op die manier kan ik de mensen die nog zouden inschrijven onderwijl verwittigen en terugbetalen en mogelijke inschrijving na de zesde persoon onmogelijk maken op de site, terwijl U wel een nota kan versturen via mail dat U interesse heeft in een volgende workshop.. 

 

Kleurentherapie : fysiek één op één

 

23.05.24 om 19h Leren kennen van je innerlijke kind

 

19.05.24 om 14h Leren kennen van je innerlijke kind