Leren kennen van je Innerlijke kind

innerlijke k

Ingevolge de corona maatregelen : enkel via whatts app of Messenger : video calls

Innerlijke kind heling

Tijdens deze workshop/=cursus  maak je via de speciale gave van Ingrid, ontspannen kennis met je Hogere Zelf, ook genoemd je Mentale Zelf en je Innerlijke Kind.  Je leert inzien hoe deze onderling zeer nauw met elkaar samenwerken en wat de nefaste effecten zijn wanneer die samenwerking niet optimaal is. Dit is spijtig genoeg meestal het geval.

 

   


 

Je merkt dan dat je eigenlijk wel logische beslissingen neemt, maar je handelt er onbegrijpelijk niet naar. Dat wil eigenlijk zeggen dat je Hogere Zelf, zowel als je verstandelijk denken (Mentale zelf) eensgezind gestemd  zijn over wat goed voor je is, maar je Innerlijke Kind niet akkoord is. Het Innerlijke kind is niet geheeld, niet betrokken in je leven vanaf het moment dat je het achter liet… het redeneert dus vanuit zijn/haar ervaring vanaf die leeftijd, als het kind dat het toen was …  Eigenlijk kan je stellen : hoofd-hart en ziel (Mentale zelf-Innerlijke kind-Hogere Zelf) moeten éénparig zijn van stemmen… kijk maar naar gelijk welke vergadering meer meerparigheid van stemmen : problemen !

 

In deze cursus/workshop leer je hoe deze drie Zelven met elkaar omgaan, zoals ik in vorige paragraaf schreef : ze tot éénparigheid van stemmen brengen… zo wordt je leven en het manifesteren in je leven veel gemakkelijker.

 


Deze workshop/=cursus  is bedoeld voor mensen die ernaar uitkijken het juiste contact te krijgen met hun Hoger Zelf en Innerlijke Kind, zodat ze een prettig, welvarend leven kunnen opbouwen op de fundamenten van hun oude leven. Het realiseren van je levensdoelen en wensen is afhankelijk van je relatie met je innerlijke kind, reden genoeg om er meer over te leren.

 

Eigenlijk geef je jezelf de kans om een kijkje te nemen in het zeer ingewikkelde patroon. Waarom jij je genoodzaakt zag toen, om je innerlijke kind achter te laten in je vlucht om te overleven ….


 maandag 14h - 17 h   Boeken inschrijving
 donderdag 18h30-21h30  Boeken inschrijving
maandag 14h - 17 h  Boeken inschrijving
donderdag 18h30-21h30  Boeken inschrijving
      Boeken inschrijving
       Boeken inschrijving

 

 

 

MENTAL COACHING fysiek één op één

 

MENTAL COACHING via MESSENGER of WHATTS APP (computer en of telefoon)