DE FEESTDAGEN OP KOMST - verwen jezelf en je dierbaren

7.energieengelen 3engel-gr-en-kl-150x143

    Vergeet niet ons niet-essentieel winkeltje blijft open, op afspraak.

Nu  Moederdag, Vaderdag, Lentefeest, Communiefeest, voor de deur staan - zelfs al gaan ze fysiek met heel de familie niet door, de periode is er voor onze kinderen ! ook de verjaardagen die blijvend zijn .... voor onze kinderen, kleinkinderen, onszelf... en ons huisdier !

Nieuwe jaarbedel en jaarmix 2021 zijn  binnen ! Ook de energie van december 2020 tot/met december 2021 (kan eigenlijk elk jaar gebruikt worden ! (mix)

Al die heerlijke geschenkjes bekijken nu al, en uiteindelijk een keuze maken voor iedereen die we met een geschenk willen verwennen : hier bij LichtWesen zeer uitgebreide keuze in juwelen - bedels - Isi engeltjes - pluche engeltjes alle essences en parfums - kiezen volgens de omstandigheden bij iemand - huisparfums - kristallen, ook elohims kristallen ....  Bestel ze tijdig, zodat je zeker bent dat je ze thuis hebt tegen de feestdagen.

 

Waarom ook eens niet gaan kijken bij de beschermende, liefdevolle engelen prachtige kaarsen ! Zoals de vleugel-kaarsen gegeerd voor op elke feesttafel, daarnaast de prachtige advent-kaarsen en de zeer mooie O.L.Vrouw-kaarsen : Allen gecodeerd (ingestraald met pure onvoorwaardelijke engelen liefde en engelen Licht) door Ingrid.

 zie LichtWesen 

 

 

JAARMIX 2021 - MEER UITLEG

 

Bedel 2021 - Turkoois-goud - Kalmte & Aandacht voor jeZelf

 

Blauw kleurstraal - Elohim - etherische olie synergie

 

Geel kleurstraal - Elohim - etherische olie synergie

 

Roos kleurstraal - Elohim - etherische olie synergie

 

Wit kleurstraal - Elohim - etherische olie synergie

 

Turkoois kleurstraal - Elohim - etherische olie synergie

 

Zilver kleurstraal - Elohim - etherische olie synergie

 

Beschermengeltje pluche van Lichtwesen

 

Bemoedigings-engeltje pluche van Lichtwesen

 

Knuffelengel 30cm Lichtwezen