kleuren therapie - Aura healing en Chakra healing

Ik werk vooral, al + 18 jaar, met de Lichtwesen producten : zich manifesterend in parfums - olies - kristallen in alle kleurstralen : zegge 12 kleurstralen i.pl.v. de klassieke 7 kleurstralen/chakra's.

Tot elke kleurstraal behoren Meesters-aartsengel-aardengel-Elohims en Serafijnen. Deze zijn aanwezig in de chakra's, de aura van elke mens.

Ik werk dan met de speciale lamp en de kristallen om elke kleur te integreren, die je nodig hebt.

Lichtwesen kleurstralen, twaalf in totaal, hebben elk een ongelooflijk krachtige trillings energie.  Je hebt ze in Lichtwesen Elohim olie, zuivere etherische olieën met verfijnde geur volgens de chakra's aangepast, net zoals de Lichtwesen zirkonia Lichtstralen in de kleuren van de Elohim, gerelateerd aan de chakra's en de kristalharten van de Elohim in dezelfde kleuren lichtstralen overeenkomstig met de chakra's.

Hier in Zele op het adres van 't Kouterbos-engelen-levensvreugde

Kleurentherapie voor de Chakra's en meridianen en aura -kleurstraal kristallen Lichtwesen, gesprek en zeer krachtige engelenmeditatie.

Doe een bericht  en vermeld de data en uur die het best bij je passen. Je kan die aanvraag doen via gewone sms 0497.793 077  Het uur en datum dat in agenda past van Ingrid wordt je medegedeeld en vastgelegd.