Energie en jezelf -HSP-beschermen

1531722534

Alles in het universum bestaat uit energie. Zelfs voorwerpen zo hard als steen. Maar niet alleen objecten, ook mensen geven bepaalde vibraties af en hebben zodoende een energieveld om zich heen. Via dit veld – ook wel aura genoemd – sta je in contact met je omgeving. In feite word je de hele dag door gespamd door energieën uit je omgeving. En als je hooggevoelig bent of niet lekker in je vel zit kun je daar veel last van hebben. Technieken om je aura te beschermen komen dan goed van pas!

Aura EHBO:

 3 tips om jouw energieveld direct te beschermen

Je bent je er misschien niet altijd van bewust, maar energetisch ben je verbonden met alles en iedereen in je omgeving. Er vindt een constante uitwisseling plaats waarbij je aura een rol speelt als drager van jouw eigen persoonlijke informatie én als ontvanger van informatie van anderen. In feite word je de hele dag door gespamd door energieën uit je omgeving. En als je hooggevoelig bent kun je daar veel last van hebben.

Energiekoord

Maar ook als je niet hooggevoelig bent kunnen vreemde energieën je aura vervuilen. Bijvoorbeeld als je even niet lekker in je vel zit of erg moe bent. Het is voor mensen met een tekort aan levenskracht dan makkelijker om energie uit jouw energieveld te vervuilen of zelfs af te tappen. Als je contact maakt met mensen ontstaat er namelijk altijd een ‘energiekoord’ en vindt er een uitwisseling plaats tussen velden. En die hoeft dus lang niet altijd positief te zijn… bescherm je aura tegen deze menselijke vampers door aventurijn groen o.a.

3 tips om je aura te beschermen

Gelukkig zijn er allerlei manieren om jezelf en je aura energetisch te beschermen en reinigen. Kies vooral voor een manier die bij jou past. Wat voor de één werkt kan voor de ander nul komma nul effect hebben.

1. DRAAG EEN BESCHERMDE STEEN (overzicht)

Zwarte toermalijn, ook git, is misschien geen hele mooie steen, maar als het gaat om energetische bescherming zijn deze krachtpatsers je beste bodyguard. Toermalijn werkt namelijk aardend en beschermend zeker versterkt met git en fluoriet  vormt een beschermend schild om je lichaam en buigt negatieve energie af. Dringt er toch negatieve energie binnen? Dan wordt deze per direct afgevoerd in de aarde. Je kunt de steen bij je dragen bijvoorbeeld als armbadje, hangertje, halssnoer, hangertje, in een zakje in je broekzak, BH… maar wat je ook kunt doen is edelsteenwater maken. Leg een zwarte tourmalijn samen met git (gagaat) en fluoriet naast  een karaf met water. Laat het water een min 6 uur ’trekken’ en giet het water vervolgens in een plantenspuit. Je kunt hiermee je eigen energieveld reinigen, maar ook je hele huis.

Alle edelstenen kan je kopen bij de kristalmeester bij in de onlinewinkel : www. Engelen-levensvreugde.be

 

2. LUISTER NAAR EEN BESCHERMENDE MANTRA (gebed)Vraag het me eventueel je er een door te sturen via whatts app.

Voel je je kwetsbaar, maar moet je vandaag toch onder de mensen komen? Luister voordat je de deur uit gaat dan naar een beschermende gebed. (eventueel jouw eigen stem op recorder) Dat hoeft niet langer te duren dan een paar minuten. (Visualiseer eventueel dat je je afsluit als een lotusbloem die haar blaadjes intrekt voor de nacht.

3. VISUALISEER

Visualiseren is een krachtige manier om je aura te reinigen van alles dat er niet in thuis hoort. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van krachtige visualisaties:

§  stel jezelf voor onder een witte waterval die alles wat niet van jou is wegspoelt

§  stel je voor dat je met je voeten in de aarde staat die alles liefdevol opneemt wat niet van jou is

§  visualiseer engelen om je heen die je aura liefdevol schoonmaken

§  wanneer je in bad zit of onder de douche staat, was jezelf dan met de intentie ook je aura schoon te spoelen

Je kan ook altijd contact opnemen met Ingrid van Engelen-levensvreugde

Gebruik de reinigende energie sprays en kristallen Lichtwesen?

Edelstenen die je Aura afdoende beschermen (enkel naar personen gericht)

Je beschermt je (of je geliefden) met vooral seleniet+kunziet en zwarte toermalijn + fluoriet + git en hypersteen en barnsteen samen.Neem er als het kan ook zonnesteen bij (tegen stemmingswisselingen en burn-out)