Zwarte Magie - ontevredenheid met - ontsporing in afgunst en wrok...

Bescherming met Licht-edelstenen-liefde-kleuren-bloemen

Er zijn zovele negatieve invloeden om ons heen van andere mensen die het oude bijgeloof opnieuw laten zinderen diep in de mens. Ongebreideld, ongeloof en fanatisme ? Of is het echt meer ? Katholiek geloof (vooral heksen, duivels) Islam (vooral Djinns ... )

Hier kan je erover praten en oplossingen krijgen ... Er zijn 12 punten waardoor je weet met zwarte magie te maken te hebben, soms nog meer gesataniseerd door oude ervaringen (trauma), aanwezige entiteiten in je woning, ja zelfs je lichaam ...  Ook komt het meer en meer voor ...    Gesprekken één op één.   Nooit in grote voor aanwezigen vreemde groep, omdat de ervaringen zo specifiek en naar die personen gericht zijn.  Laat je helpen, praat erover met mij, ervaringsdeskundige, we bekijken het samen ...  Ik ben zeer hooggevoelig, (empatisch) vandaar de hogere prijs voor meer personen, gezien ik mij dan zeer erg moet concentreren door de verschillende energieën die over me heen gestort worden. Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend, en zeer empatisch.

Edelstenen die je beschermen tegen de uitwerking van zwarte magie :

Fluoriet en Zwarte Toermalijn : vormen samen een psychisch schild !  Doe er git bij en je bent zeer goed beschermt. Ook met daarenboven nog Petaliet  : is een engelen steen die karma uit de aura haalt. Allen steeds samen dragen.  Je kan ze ook in andere vormen aankopen: edelstenen.  Er zijn ook nog Kunziet en seleniet, ook samen zijn die heel sterk : ze ontkoppelen geestelijke invloeden uit de aura. Ze zijn ook beiden te koppelen in andere vorm voor in de woning.

Je kan telefonisch een afspraak maken (indien geen antwoord doe een SMS en je wordt teruggebeld op het moment dat Ingrid vrij is ) 0497.793077

Je kan ook een email doen : schrijf in alle rust jouw bekommernissen en je verhaal. Ik lees het en we praten erover : deschaepmeesteri@gmail.com

 

Persoonlijke Zuivering van alle soorten Zwarte Magie

 

20.05.24 om 14 h Omgaan met Zwarte Magie - inleidend gesprek - hulp is er altijd - max. 1 pers.