speciale THEMA ESSENCES

essence (tinktuur) Speciale thema's
Lichtwesen produkten

Om tussentijds te nemen, wanneer men zeer gestrest is, bijvoorbeeld voor de vakantie, bij een nieuwe job of zware opdracht, om innerlijk rustig te worden enz...

Inspireert en vervult leven

De LichtWesen thema-essences bevatten naast de energie van fijnstoffelijke wezens ook de kracht van edelstenen en kleuren. Daardoor hebben zij een meer aardse trilling, die vooral de meest verdichte auralichamen en energiebanen harmoniseert.

De uitdagingen van het leven van alledag met succes onder de knie krijgen. In stressvolle situaties kalm blijven en met beleid te werk gaan. In samenzijn vervulling vinden. Om dat te bereiken, heeft LichtWesen voor de belangrijkste levensthema's en problemen van onze tijd, de thema-essences ontwikkeld.

De LichtWesen thema-essences werken met de krachten uit drie domeinen: met de trilling van kleuren en edelstenen alsmede met de kracht van kosmisch bewustzijn. Dit laatste wordt ook bij yoga en meditatie gebruikt. De thema-essences harmoniseren en stabiliseren het energie-systeem dat het lichaam van energie voorziet en je een omhullende bescherming geeft. Je ervaart een nieuw evenwicht en stabiliteit.

In Licht en Liefde

Neem hier een kaartje : zo wijst jouw Innerlijke jou exact wat je NU nodig hebt :  kies een kaart en ga er dan met je muis opstaan.

 kennis  vreugde uitwisseling   Kracht  kalmte  In onvoorwaardelijke liefde wijzen zij de weg
 

Energieën in de thema-essences :

 

MIJN KRACHT - thema essence

 

MIJN UITWISSELING/ MIJN SAMENZIJN

 

MIJN KALMTE - thema essence

 

MIJN KENNIS - thema essence

 

MIJN VREUGDE - thema essence

 

Mijn uitwisseling- MEER UITLEG

 

SET de 5 Themaessences