Waarom je woning zuiveren ?

Zuivering van woningen

Uw huis, uw thuis!


Een huis leeft, ademt, evolueert mee en reageert op haar bewoners.

Een positieve familiale atmosfeer, enthousiasme en warmte hebben een ondersteunend effect op de woning en de werkruimte.

Ruzie, afgunst, roddelen, een negatieve slachtoffermentaliteit, echtscheiding, fysiek en/of mentaal geweld, faling daarentegen, zijn resten van fysiek, mentaal, emotioneel lijden van de bewoners en blijven kleven in de ruimte. De gevolgen hiervan zijn bijvoorbeeld

slechter slapen, geen concentratie kunnen behouden, u voelt zich futloos, negatief ingesteld alhoewel u dat eigenlijk niet bent.

Uw fysieke ongemakken blijven terugkomen, je lijkt wel een abonnement te hebben bij de dokter. Uw energie stroomt weg en u voelt zich steeds lusteloos. De kinderen slapen slecht, kampen met angsten enn nachtmerries (durven bijv. niet alleen in een andere ruimte zitten, durven niet alleen naar boven of naar de kelder).


Deze schadelijke vibraties zijn resten van de spanning, het verdriet, de ruzies,

de angsten van de (vorige) bewoners. De oplossing? Energetische zuivering!

Ik bied u de mogelijkheid uw woning volledig energetisch te laten neutraliseren. Na de zuivering voelt de woning zelf opmerkelijk ruimer, klaarder, luchtiger, prettiger en

stralender aan. Op die manier kunt u leven in een gezonde omgeving die voortaan harmonie, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit in de hand zal werken.Uw huis wordt uw thuis!Wat zorgt voor die negatieve energie?

Een zware ziekte of een overlijden, zelfs van lang geleden. Veel ruzie, verdriet of andere negatieve emoties. Spanning tussen de bewoners of collega's, ook de aanwezigheid van entiteiten (zielen van overledenen) die zich in de woning bevinden. Dit kunnen de overledenen zijn van vorige bewoners, of nog van hun vorige bewoners, of plaatsgebonden entiteiten uit vorige eeuw(en), voor zelfs die woning gebouwd werd….Wanneer we verhuizen, denken we dat we een nieuwe start nemen. Maar is dat werkelijk zo?Het huis waar we intrekken, heeft een geschiedenis. Misschien is het een oud herenhuis

met een prachtige façade waarachter een rijk echtpaar 100 jaar geleden een mislukt geregeld huwelijk probeerde te verbergen? Of waar mishandeling kind aan huis was, of waar de bedienden zonder enig respect werden behandeld en vernederd.

Misschien is het een rijtjeshuis in een sociale woonwijk, waarin een grootmoeder na een slepende ziekte is overleden? Of waarin de huisvrouw een roddelaarster was, of waar bittere armoede en zorgen hoogtij vierden door drankmisbruik enz…

Of een nieuwbouw, waarin arbeiders dagenlang hebben geruzied over de taakverdeling? Waar de arbeiders pannen beraamden om te stelen, waar ze als collega’s elkaar met afgunst en onhebbelijkheid bejegenden….Alle gebeurtenissen die een huis als stille getuige heeft geobserveerd, laten hun sporen na.Alle negatieve energie die het huis mettertijd heeft ervaren, wordt opgestapeld en weegt zwaar op de bewoners of de mensen die op bezoek komen.Misschien heb je van die prachtige antieke kasten uit een herenhuis of een kasteel gekocht ?

Deze hebben ook een absorbatieverleden, zelfs de hebzucht van diegenen die ze weghalen en verkopen.Pas wanneer de energie gezuiverd is, kunnen zowel het huis als de bewoners weer ademhalen.Een huis energetisch zuiveren.Ik ga op zoek naar negatieve emotionele lading in het huis, om ze vervolgens te ontladen.Er wordt gesproken met de entiteiten, zielen van overleden personen die nog in het huis ronddolen. Hen geef ik in alle respect de gelegenheid om naar het Licht te gaan en plaats buiten de woning een Lichtpoort. Via de Lichtpoort kunnen ook de twijfelaars, nakomenden en zich later aandienenden die gehoord hebben van de mogelijkheid om naar het Licht te gaan, daadwerkelijk naar het Licht gaan. De Lichtpoort wordt verankerd met een edelsteen die ik daartoe codeer en liefst op die plaats blijft liggen.Pas wanneer de aanwezige entiteiten via de Lichtpoort weg zijn en alle negatieve energie opgeruimd is, kan een huis rust vinden. Dit is de totaalvorm van energetische zuivering.

Ik kijk ook na of er op zichzelf ontstane negatieve entiteiten rondwaren (bijvoorbeeld, iemand koestert al jaren wrok tegen jou, zelfs al verandert die persoon en stuurt die geen negatieve gevoelens meer, die jarenlange gedachten zijn een entiteit op zichzelf geworden en kleven aan je...)


Dan kijk ik of er geopatische belasting is : aardstralen, wateraders, breuklijnen, wire-less overlast.


In functie van die aanwezigheid geef ik aan welke kristallen bol door ons gecodeerd  best geplaatst wordt. Welke edelstenen nodig zijn voor wireless ea.

Deze kristallen bol zal de energie er zuiver houden. Negatieve entiteiten worden absoluut verwijderd en blijven geweerd.Wat is het resultaat ?Je huis zuiveren heeft een meervoudige invloed: zowel op je huis, je tuin als op het lichaam van alle huisgenoten. In je woning zul je na de zuivering merken dat ruimtes groter, klaarder en warmer aanvoelen, dat er een aangename sfeer hangt.

In je eigen lichaam zul je merken dat je energiepeil is opgekrikt. Je bent opgewekter, slaapt gemakkelijker en dieper, kunt je gemakkelijker concentreren, je relaties met anderen zullen vlotter verlopen. Dat hoor je ook bij je huisgenoot en de kinderen.

En dat allemaal dankzij een hernieuwde levensenergie, die nu vrij door je huis stroomt en jou meeneemt in haar positieve stroming.

Enthousiasme, levensvreugde, geluk, harmonie en rust en succes doen weer opnieuw hun intrede en laten je thuis zowel als jezelf vibreren.


Wanneer doe je het ?


Vaak weet je het zelf heel goed en voel je ook zelf onbewust aan wanneer er iets niet pluis is in een huis, de tuin. Planten tieren niet of sterven af, het is er kil en koud, je mag nog zo je best doen maar het lukt je niet het gezellig te maken. Het lijkt wel of er nog iemand in het huis woont. Dat heeft niet per se iets te maken met entiteiten die door de kamers zweven, misschien is het gewoon de opeenstapeling van voorbije ruzies of ziektes die hun sporen hebben achtergelaten in je antieke meubelen, in je huis zelf.

Op zo'n moment is het best de hulp in te roepen om het huis een zuiveringskuur geven.Is dit voor jou van toepassing, aarzel dan niet en maak een afspraak 0497/793077 of via email deschaepmeesteri@gmail.com

Voor een woning is de kostprijs voor het zuiveren in overleg en of de zuivering eigenlijk strikt nodig is.

De edelsteen en door ons gecodeerd Kristallen bol  is niet ingesloten in deze prijs.