ELOHIM KISTALLEN HARTEN Lichtwesen

058_wit_20180704183349

Deze kristallen uit loodvrij glas dragen de trilling van de Elohim. De vlakke zijde van het kristalhart reinigt het lichaams energiesysteem. De spitse zijde laadt met de aanwezige Elohim kracht op. De Elohimkracht aanwezig volgens de kleurstraal (kleur van het kristalhart).

Daardoor zijn de kristallen ook geschikt voor de harminisering van de chakra's, de meridianen, de Aura en plaaatsen op het lichaam die bijzondere aandacht nodig hebben. Ieder kristal wordt exclusief voor LichtWesen handmatig geslepen.

Voor dit "Licht" of "kleurstraal" heeft Lichtwesen elke van deze een speciaal ontworpen zirkonia of een prachtig hart om bij je te dragen.  In I.E.T.  (Integrated Energy Therapy) werkend met de Engelen van de Violette Straal,  daarnaast pas ik de doorstroming met dit Licht al lang toe, nu heeft U niet alleen de visualisatie, maar de sterk doorwerkende kleurstraal onder de vorm van een prachtig energetisch Lichtwesenkristal als juweeltje, daarenboven de niet te versmaden Lichtwesen geurolie (etherische olie synergie) om op elk moment van de dag te gebruiken : op je huid (als parfum), in bad, in een olie-verdamper ....

Er zijn ook de Lichtwesen Elohim van het Zilveren Licht, de Lichtwesen Elohim van het gouden Licht, de Lichtwesen Elohim van het Kristallijne Licht.   Met dit Licht werk ik al jaren, naast het werken met de Engelen van de Violette Straal,  voor speciale gelegenheden in de toepassing van I.E.T. (Integrated Energy Therapy) 

Deze Elohim Lichtstralen (kleurstralen) zijn er ook in grote Lichtwesen kristallen harten. Draag ze als juweel met de speciale Lichtwesen clip !

Er is ook de Elohim juweel engel om als hanger juweeltje te dragen.

 

Set Elohim kristal Hart - Alle kleurstralen

 

Elohim kristal Hart kleurstraal zilver

 

Elohim kristal Hart kleurstraal wit

 

Elohim kristal Hart kleurstraal violet

 

Elohim kristal Hart kleurstraal Turkoois

 

Elohim kristal Hart kleurstraal Roos

 

Elohim kristal Hart kleurstraal Rood

 

Elohim kristal Hart kleurstraal Magenta

 

Elohim kristal Hart kleurstraal Kristallijn

 

Elohim kristal hart - kleurstraal Groen

 

Elohim krisrtal Hart kleurstraal goud

 

ELOHIM- kristal hart - kleurstraal Geel- Lichtwesen

 

Elohim kristal Hart kleurstraal Blauw

 

Clip groot voor Elohim Kristallen Hart

 

Clip groot voor Elohim Kristallen Hart