LICHTWESEN EN/OF BACHBLOESEM

LICHTWESEN Meester essences/olieën kunnen perfect samen gebruikt worden met de overeenkomstige BACHBLOESEMESSENCE. De Lichtwesen werkt op een veel hogere trilling maar de Bachbloesem gaat meer in detail.

BBACHBLOESEMS hebben metafysiche geneeskrachtige eigenschappen en worden gebruikt voor vooral de emotionele aandoeningen en spanningen, met rescue voor noodgevallen.

LICHTWESEN TINCTUREN en OLIEËN : hebben dezelfde werkingen. Lichtwesen worden ook om die redenen ingeschakeld met wonderlijke resultaten en meer nog, de Lichtwesen trillingen zijn hoger en vele edelstenen hebben ressonantie met die trillingen. De rescue van Lichtwesen, maar werkt nog sneller mits hij een mix van vijf Lichtwesen Meesters verenigd, wordt Relax genoemd. Lichtwesen relax brengt je onmiddellijk in het hier en NU.

De tinkturen (essences) van Lichtwesen kunnen zonder enig probleem gemengd worden met de tinkturen van Bachbloesem en een meerwaarde vormen en tot een heel andere samenstelling komen, die je juist met Lichtwesen en Bachbloesems samen kan verwezenlijken. Enkele Bachdruppels dan mengen in water en verstuiven in de aura, net als de Lichtwesen.

De Lichtwesen zijn veel krachtiger dan de Bachbloesems. De Bachbloesem tinturen (essences) zijn in sommige gevallen niet sterk genoeg; Het is alsof men een grens bereikt heeft, (derde dimensie) waar de Lichtwesen verdergaan (vijfde dimensie) en zo toch de leniging kunnen geven en waarborgen die beoogd werd.

Hier een lijstje van de meest gebruikte Lichtwesensamenstellingen voor bepaalde onrustpatronen en welzijnsresultaten en het oplossen van karakterstoornissen.

Bij kinderen : angst, leerproblemen op school, somber inzicht in de toekomst, gebrek aan zelfvertrouwen : je hoort dan dikwijls : "dat kan ik niet" : Lichtwesen El Morya (nr.3) + Lichtwesen Christus (nr.5) tinktuur of olie. De tinktuur (essence) bevat alcohol : dus verstuif ze in de aura. Gebruikt U olie : wrijf deze dan vooral in de hals en op de schouders. Het kind bloeit open als een bloemknop, met stralende ogen ...

Baby : wordt heel rustig mits het gebruik van Lichtwesen Sanat-Kumara olie.

Tijdens de zwangerschap : het ongeboren kind wordt rustig en de mama ook bij aanbrengen van de Sanat-Kumara olie.