LICHTWESEN ELOHIM OLIEËN GEUR-KLEUR

Lichtwesen Elohim Etherische olieën volgens kleurtrillingen
Lichtwesen Elohim 100% zuivere Etherische Olie volgens kleurtrillingen : 12 verschillende kleuren !
Met de Lichtwesen Elohim olieën kan je "kei"leuke reukpotjes of reukflesjes samenstellen ! Net zoals je vroeger deed met de Sjankara etherische olieën, kan je nu hetzelfde doen met toevoeging van de Lichtwesen Elohim etherische olieën. Je hebt ze elke dag in je handtas, je boekentas, altijd klaar voor onmiddellijke leniging en steun. Ze zijn een "must"have en met Lichtwesen Elohim binnen handbereik ! Je kan leren hoe ze toe te passen via een CURSUS LichtWesen.

Je kan de Lichtwesen Elohim olieën alleen gebruiken (wat de trilling geeft van de vijfde dimentie) alswel je Sjankara olieën mengen en er naar keuze een Lichtwesen Elohim olie aan toevoegen.

Immers, alle planten hebben een kleurenkaart. Mits die kleuren kan je een harmonisch samenspel maken van kleur-geur en deze nog verrijken met de unieke capaciteiten van de edelstenen. Nu kan je ze aanpassen aan de verhoogde trillingen die we elke dag opnieuw ervaren over heel de wereld. Je kan de trilling van de Lichtwesen Elohim toevoegen, in de kleur die je toepast om een bepaalde chakra te activeren, of om je rustiger te maken, of om je beter in je vel te voelen, of om gelijk welke reden.
De Lichtwesen Elohim olieën zijn samengesteld volgens KLEUR : je hebt 12 kleurengamma's in de Lichtwesen Elohim.

Hoe maak je geurpotjes ? Hoe maak je geurflesjes ? Hoe maak je samengestelde chakra geurpotjes of geurflesjes ? Lichtwesen Elohim, evenals alle andere Lichtwesen essences zijn daar zeer vlot aan toe te voegen. De Lichtwesen Elohim hebben ressonantie met vele edelstenen die op hun zeer hoge trilling trillen. Kijk voor wanneer je die cursus kan volgen als bijkomend op een Lichtwesen cursus die je eventueel al volgde ivm etherische olieën en/of kleurentherapie.