ZUIVEREN VAN JE WONING EN HANDELSZAAK

Vooral in oudere huizen, oude panden ... zijn verschillende negatieve, zelfs van haat doordrenkte entiteiten die moeten verwijderd worden. Daar zijn ook jarenlange opslorping geweest van ruzie's, geweld, huwelijksproblemen, verdriet, mislukking en falingen, eventueel moord of zelfmoord ... energieën die het gebouw opgeslorpt hebben en een zware druk geven op de bewoners van nu.

Ik doe de zuivering volledig en leer je meteen daarna om die ruimtes "onbelast" en "positief " vibrerend te houden. (workshop)

Zuivering en inwijding met de energie van Engelen:  alle plaatsen waar je aanvoelt dat er "iets" is, dat je je niet lekker in je vel voelt, altijd alles tegengaat, je bedrukt en moe bent, geopatische belasting ... Wij zuiveren uw woning energetisch, zeer grondig en slagen geen plaats over ! Woning  voordelige variërende prijs vanaf 500€ excl.reiskosten. Ingesloten in de prijs : er wordt altijd een Lichtpoort gezet met Aartsengel Michaël en de Elohim. De seleniet wit, edelsteen is daartoe bereid. Het seleniet hart als Lichtpoort is niet ingesloten in de prijs huiszuivering. 

Meteen wordt nagezien of er schadelijke stralingen zijn : aardstralen,breuklijnen, wateraders, straling wireless, hoogspanningsmasten etc...

Vaste prijs kan enigszins aangepast worden volgens de omstandigheden ter plaatse. Dit in bespreking voor de huiszuivering.

Vraag deschaepmeesteri@gmail.com je zuiveringsafspraak aan. of telefonisch 0497/793077

Nieuwe handelszaak voor welstand, succes en welvarendheid.  Bestaande handelszaak voor welstand, succes en welvarendheid blijvend en het wegnemen van vreemde negatieve entiteiten en energieën die er zich genesteld hebben en welstand en succes blokkeren.  Vreemde entiteiten, negatieve vibraties kunnen binnenkomen door en met de mensen die in je handelszaak, winkel komen.   Ook voor machines, voertuigen etc....  Zeker panden waar een faling geweest is omdat die doordrenkt zijn van de emoties als wanhoop, overlast, financiële zorgen, woede... Dit zijn gevoelens-entiteiten die aankleven en op zichzelf bestaan.

Prijs na bespreking overeen te komen. Vraag via deschaepmeesteri@gmail.com  je zuiveringsafspraak aan, of telefonisch 0497/793077 Wij zuiveren woningen, kantoren, werkplaatsen ... met KRISTALLEN BOLLEN (door mij als Lichtwerker speciaal gecodeerd en afgestemd op de persoon of familie ) en EDELSTENEN Alle uitgebreide uitleg over zuiveren van woningen en handelspanden. Alle uitgebreide uitleg over belastende energieën, entiteiten, negatieve en positieve entiteiten, geopatische belasting: wateraders, aardstraling, electrosmogg.  Als Lichtwerker werk ik al lange tijd met de fantastische olieën en parfums van Lichtwesen. 
Als Kristalmeester codeer ik onverbrekelijke opdrachten in edelstenen voor het verankeren van een Lichtpoort...

Voor onmiddellijk contact : 0497/793077 of deschaepmeesteri@gmail.com