WIE ? U worstelt met :

Je voelt de drang om te zoeken … je voelt je innerlijk onrustig… je leven zoals het nu is bevredigd je absoluut niet, of tenminste, het bekoort je allemaal niet meer … je voelt je uitgeblust… je voelt je energieloos… je voelt je machteloos tegenover allen die zomaar beroep op je doen zodat jij je “geleefd” voelt en daarna heb je niks fut meer om nog iets voor jezelf te doen.

Immers dikwijls beloof je aan jezelf om iets fijn te doen, zo echt eens te genieten van :

- een film die je al lang eens wou zien,

- een spannend boek, dat al lang in je been bijt,

- eens gewoon te niksen en je gedachten laten gaan,

- een fikse natuurwandeling …

- vul maar in.

De ontevredenheid ging over in neerslachtigheid, verder in depressie, hoofdpijn en nog verder in CVS, Hyperventilatie, stressaanvallen zoals de ziekte Van Meunière, ... allemaal lichaamssignalen, van lichte naar ergere, dat er iets grondig aan het mislopen is : signalen van je lichaam dat het zo niet verder kan.

Maar geen tijd, geen belangstelling : de vlugge oplossing : pijnstillers en medicatie en hop, we gingen en gaan maar verder op hetzelfde stramien.

Jouw lichaam moest dan maar naar grovere maatregelen overgaan om je te doen stoppen en nadenken : het kàn echt niet meer verder, hoe je het ook draait of keert : het is doodop ! Dus komen er levensbedreigende ziekten die je werkelijk "platleggen".

Denken we dan nog niet na, dan gaan we in doodsangst en paniek !

We hebben echter ook de vrije keuze er iets aan te doen : de gemaakte schade te billijken en te herstellen. Wij hebben die keuze altijd. Er zijn altijd twee keuzemogelijkheden :

-eraan werken en vooruitgaan en gezondheid, succes en welvaart hebben

-of het zo laten zoals het was, is en slechter zal worden !"Verander je dènken en je verandert je léven !" Ook jij kan dat, zeker en vast.


Er is een gevangenis waarvan de muren bestaan uit angst, ziekte, wrokgevoelens en boosaardigheid (vijandschap) die de mens opgesloten en in gijzeling houdt. Stenen muren maken nog geen gevangenis, noch tralies een kooi. De donkerste kerker is de gevangenis van de geest, waar schuldgevoelens, gevolgd door zelfbestraffing, een vernietigende uitwerking hebben op de menselijke geest en het lichaam.
Schenk uzelf vergiffenis voor het koesteren van negatieve gedachten en overtuig u ervan dat u ook alle andere mensen vergiffenis schenkt.
Verlaat uw zelf-gebouwde gevangenis en laat de zonneschijn van Liefde binnen.

De Oneindige Almacht, God, de Engelen, oordelen en veroordelen niet !
WIJZELF doen dit. WIJZELF veroordelen onszelf en sluiten ons af en straffen ons.
En waarlijk, dat kunnen we zéér goed : liefdeloos, vol kritiek met onszelf omgaan !
Leg je handen maar eens op je hoofd en kijk eens wie daaronder staat ?
Ja jij, die prachtige jijzelf : glimlach naar jezelf en laat alle kritiek los."Voel jij dat je in jouw leven op een punt bent aanbeland waarbij Mental Coaching jou kan leiden naar een complete transformatie om dát prachtige wezen te worden dat je altijd al bent geweest, maar waarvan je het bestaan vergeten bent?

Wil jij jouw spirituele impulsen laten evolueren naar jouw ware Authentieke Zelf om aldus de hoogst mogelijke staat van bewustzijn te ervaren?

Gun jou dan deze kans om de schat die jij in jezelf herbergt te ontdekken door samen met mij en onder leiding van de engelen het pad der liefde te bewandelen.

Ik, die als kanaal fungeer voor deze goddelijke lichtwezens, vind het een eer om aan jou jouw levenspad te mogen openbaren.

Ben je nog niet klaar voor het hele traject, dan kan allicht een door mij aangeboden cursus of workshop, jou reeds inzage bieden in het universele geheel.

Be the creator of your own life
and be amazed...

It's a true life-changing experience

in Licht en Liefde