HOE ?

iris keeper of the rainbow
Healing (doorstroomd worden met pure onvoorwaardelijke liefde van de Engelen), de volle aandacht ontvangen voor jouw problemen, de richtlijnen die een buitenstaander je kan geven om weer op weg te kunnen en vooral volledige steun krijgen op jouw weg naar bruisende gezondheid, sprankelende levenslust en overvloed. Dit bovenal in mededogen met jezelf op de onbekende weg waarin je gegidst wordt… Je leert gaandeweg dat geduld zéér hard werken is. (met geduld en liefde de geplante zaadjes water geven, verzorgen zodat ze onbelemmerd groeien...)Hierin zijn verschillende punten die te volgen zijn :

· Commitment (beloften aan jezelf en anderen zeker nakomen)

· oefenen, oefenen en oefenen !

· geloven en vertouwenIndien jijzelf het nodig vindt en ertoe bereid bent, kan je therapie volgen om verder te werken aan jezelf en je rugzak volledig leeg te maken. Maar dat zien we dan wel weer.

"Voel jij dat je in jouw leven op een punt bent aanbeland waarbij Mental Coaching jou kan leiden naar een complete transformatie om dát prachtige wezen te worden dat je altijd al bent geweest, maar waarvan je het bestaan vergeten bent?

Wil jij jouw spirituele impulsen laten evolueren naar jouw ware Authentieke Zelf om aldus de hoogst mogelijke staat van bewustzijn te ervaren?

Gun jou dan deze kans om de schat die jij in jezelf herbergt te ontdekken door samen met mij en onder leiding van de engelen het pad der liefde te bewandelen.

Ik, die als kanaal fungeer voor deze goddelijke lichtwezens, vind het een eer om aan jou jouw levenspad te mogen openbaren.

Ben je nog niet klaar voor het hele traject, dan kan allicht een door mij aangeboden cursus of workshop, jou reeds inzage bieden in het universele geheel.

Be the creator of your own life
and be amazed...

It's a true life-changing experience!

in Licht en Liefde.".