GECODEERDE GLASKRISTAL BOL

glange14

Onze Kwartsbollen zijn gemaakt van echte Kwarts (SiO2) uit Neroika -Dodo/Oeral in Rusland en worden in China geslepen.

De glaskristal Feng Shui bollen worden door ons speciaal behandeld. Ze staan geruime tijd in onze Meditatie-ruimte onder een Kristalpoort. Daarin worden ze opgeladen met de pure "edelstenen"-energie rondom hen.

Nadat een bestelling geplaatst wordt voor de aankoop van een glaskristal bol, in welke diameter U wenst, wordt hij pas gecodeerd.

De codering is

- voor het verwijderen van entiteiten. Hierin wordt onderscheid gemaakt zodat uit respect voor de entiteiten (zielen) die al lang (zelfs eeuwen) naar het Licht zoeken, worden doorgelaten om naar het Licht te gaan, geholpen door aartsengel Michaël en de Elohim en Serafijnen van de Gouden en de Witte kleurstraal.

- codering voor het inbrengen van Kundalini-energie met Maria en Christus. Dit om uw chakra's in harmonie te zetten met je meridianen en je Aura, zodat jijzelf volledig in harmonie staat en vibreert als een prachtig, hemels klinkend orkest in het Universum.

- codering met ontroerend EngelenLicht dat je trilling verhoogt naar de trilling van de Engelen, Elohim en Serafijnen. Op deze ressonantie trillen ook de nieuwe tijds edelstenen.

- codering met doorstromende Levensvreugde. Het terug reiken van je Innerlijke Kind naar de stralende Zon in het gouden Licht van jouw ziele oorsprong.

 

- Nu, op speciale aanvraag van U, wordt de codering ook uitgebreid naar absolute bescherming tegen elke vorm van zwarte magie.  Deze gecodeerde bollen worden onmiddellijk onder de codering tegen entiteiten geplaatst in de diameters.  Er wordt ook wel, zeker in overgangsperiode, aan U gevraagd de gepaste edelstenen te dragen.

- Leg een blauw kristal van de Serafijnen naast de kristallen bol.

 

Kristallen Bol 8 cm -Feng shui- gecodeerd op entiteiten

 

Kristallen Bol 10 cm- feng shui- gecodeerd op entiteiten

 

Kristallen Bol 10 cm- feng shui- gecodeerd entiteiten +Zwarte Magie

 

Kristallen Bol 12 cm-Feng Shui- Gecodeerd op entiteiten

 

Kristallen Bol 12 cm-Feng Shui- Gecodeerd entiteiten + Zwarte magie

 

Kristallen Bol 15 cm-Feng Shui- gecodeerd op entiteiten

 

Kristallen Bol 15 cm-Feng Shui-gecodeerd op entiteiten + op Zwarte magie

 

Kristallen Bol 20 cm-Feng Shui-gecodeerd op entiteiten

 

Kristallen Bol 20 cm -Feng Shui-gecodeerd op entiteiten + op Zwarte Magie