EEN EDELSTEEN-KAARTJE NEMEN ?

fluoriet
FLUORIET handsteen
Een edelsteen, als aard-kristal, met zijn prachtige kristallijne structuren en aansprekende kleuren, is een wonderlijke, unieke gift, van Moeder Aarde aan ons, mensen, met altijd maar weer zorgen, problemen ...

Edelstenen helpen ons, op hun doortastende, soms confronterende en deels verzachtende manier, hun inzichten die ze geven, hun ressonantie met de Engelen ... Een edelsteen en half-edelsteen, ruw gehouden of bewerkt, is en blijft een edel kind van Moeder Aarde. Elke edelsteen en half-edelsteen heeft zovele verschillende eigenschappen, kenmerken en kleuren ... Onthoudt dat géén enkele edelsteen zijn uitstraling en licht volledig prijs geeft aan een foto-opname !

Omarm de edelsteen, die jij gekozen hebt, zijn goedbedoelde hulp, zijn waarheid, ook al ben je het er niet altijd onmiddellijk mee eens, neem de edelsteen toch maar bij je en je zal inzien ... Je kan de edelsteen kiezen door een edelsteenkaartje te nemen. Het edelsteenkaartje geeft je degelijke uitleg. Het edelteenkaartje kies je onbewust zelf.