MENTALE EN EMOTIONELE KRACHT VERHOGEN VIA MEDITATIE en Mental Coaching

1angel_57ac
Dit is een totale omschakeling naar het verwachtingsvol, wetende, creërende en visualiserende "Leven" dat we willen ervaren en het dààdwerkelijk doen. We nemen zelf de koe bij de horens : ons gewoonte denken : dat is zeker niet meer doemdenken en negatieve voorstellingen. Daarvan zijn we stilaan overtuigd dat we dat in ons leven creëren : zo binnen, zo buiten : wat in het brandpunt van ons denken verankerd zit (angst, verlies...) krijgen we op ons bord, ook al doen we nog zo ons best met affirmeren en veranderen. U leert het stap voor stap hoe de vork in de steel zit.

U kan zelf deze meditatie aanvragen, waarbij gewerkt wordt met de Aartsengelen, de Elohim en de Serafijnen, de Zon ... en edelstenen. Elke meditatie is een Neuro-linguïstische meditatie.

Daarvoor afspraak 0497/79.30.77 Indien U niet onmiddellijk verbinding krijgt, doe een sms en er wordt teruggebeld op de tijd die U voorstelt en/of vanals Ingrid vrij is.
"Meditatie" is niet synoniem aan "ik moet niks doen" ! Daarom het voorafgaande gesprek, het inzicht krijgen in wat we te doen hebben, wat we "zelf" verder moeten doen, terwijl via de meditatie het "onderbewustzijn" geïnstrueerd werd.

Het blijft "werken aan onszelf !" Met hulp van een therapeut om ons op het juiste spoor te houden enerzijds en een rustig en in harmonie komen met onszelf via een geleide instructie, met hulp van de Engelen om los te laten en de moed te behouden voor de volgende stap, met hulp van de edelstenen om vol te houden op de ingeslagen weg.

Meditatie laat de Engelen's balast meenemende rivier van levensvreugde, innerlijke rust en harmonie door ons lichaam en geest stromen, kringelen en bruisen... Dat moet elk voor zichzelf ondervinden.

De kostprijs van elke behandeling : gesprek + meditatie is 75€. Houdt rekening met de duurtijd van 1,5 h. tot 2h.

Er wordt geen verdere en nadere uitleg meer gegeven via email. U kan wel afspraak aanvragen via email. Hier kan je die aanvraag doen via email. Geef de data op welke U kan komen, of het individueel is of voor een groep (minimuum 3 pers.)
 

Mental Coaching Mentale en Geestelijke kracht verhogen