Ich bin in meinem Reich - MEER UITLEG

Bestel
  • Beschrijving

Keer op keer hebben we "onze eigen ruimte, onze eigen ruimte" nodig, hetzij thuis, in meditatie of op het werk. We hebben een ruimte nodig waar we ons kunnen concentreren, ons comfortabel voelen of ontspannen, ongeacht wat er om ons heen is.

 

Bovendien verandert onze werkomgeving: desk sharing, co-working spaces en mobiele kantoren brengen flexibiliteit en nieuwe ontwerpmogelijkheden, maar vereisen ook dat ze zich dagelijks aanpassen aan nieuwe plaatsen, mensen, situaties, stemmingen. Voor mensen die gevoelig zijn voor elektrosmog, zijn de uitdagingen nog groter, omdat mobiele kantoren draadloze LAN-straling met zich meebrengen.

 

Maar zelfs thuis is het soms moeilijk om je te concentreren op wat je gelukkig maakt: je bent gestoord of afgeleid en het kan moeilijk zijn om bij te blijven, ook al wil je rustig lezen, ontspannen, naar muziek luisteren of creatief zijn met vrije tijd.
 
"Ik ben in mijn koninkrijk" werd zo ontworpen dat de ruimte waarin men moet werken of werken, het "eigen koninkrijk" wordt. Spuiten en kristal zuiveren energetisch en bouwen een harmoniserend energieveld op. Ze helpen om te focussen, om stabiel en aanwezig te zijn, om kalm te zijn en om in de flow te werken.

 

De focus van de kamerspray ligt op het energetisch reinigen. Het kristal "Ik ben in mijn koninkrijk" ondersteunt bovendien het menselijke energieveld, zodat het stabiel blijft, zelfs bij elektrosmog. Omdat het kristal compact is, kunt u het overal mee naar toe nemen, waardoor u het gemakkelijk kunt instellen - niet alleen op de werkplek, maar waar u ook maar wilt "uw ruimte".

 

Velen gebruiken de combinatie van kristal en kamerspray om een ​​plek sneller van bestaande energie te reinigen en een eigen stabiel veld op te bouwen. Gebruikers melden ook dat ze beter konden slapen met het kristal naast het bed en zich meer opgeknapt hebben hersteld.Opgenomen energieën:
Tinctuur "Ik ben in mijn koninkrijk" Elohim wit, paars, blauw, turkoois
 Creatie straal geel
 aanwezig zijn
Lao Tse, Sanat Kumara, Djwal Khul, Maria,Boom, Haniel, Chamuel
 Kristal "Ik ben in mijn rijk"
 Elohim wit, paars, blauw, turkoois,Creatie straal geel
 aanwezig zijn  Lao Tse, Sanat Kumara, Djwal Khul, Maria, Boom, Haniel, Chamuelen bovendien de energieën van de elektrosmogbalancer (Elohim blauw, magenta, violet, goud, zilver;
 Creatie straal violet, goud; Rutielkwarts, zwarte toermalijn, rozenkwarts; Gentiaan, verbena)

Opmerking:

de kristal van IK ben in MIJN rijk is qua vorm en kleur exact gelijk aan de Balancer kristal rond (mobil). Om die reden zit er op de kristallen die LichtWesen Nederland levert een transparant etiket op de kristal IK ben in MIJN rijk met de gelijknamige tekst erop.
Zo voorkom je dat je op een bepaald moment niet meer weet welke kristal met welke energie geladen is.

De energie van IK ben in MIJN rijk is er in 2 uitvoeringen. Originele Duitse naam van het product is ‘Ich bin in meinem reich’.

  • De plek waar je privé en/of beroepsmatig wilt werken je eigen ruimte maken; energetische reiniging
  • Om een sfeer te creeeren waarin je geconcentreerd kan werken, om wat je wilt doen gemakkelijker te maken en om volledig op te kunnen gaan in een taak.
  • Zeer geschikt voor kinderen die snel worden afgeleid en zich steeds moeten aanpassen aan andere klaslokalen en leerkrachten
  • Aanwezig, in het NU en in de ‘flow’ zijn

 

Eigen plek

Steeds opnieuw ervaren we de noodzaak om onze ‘eigen plek’ of onze eigen ruimte te hebben. Dat kan in huis zijn, tijdens het mediteren of op ons werk. We hebben een ruimte nodig waarin we geconcentreerd en gefocust kunnen doen wat we willen of ‘moeten’, waar we ons goed in voelen en ontspannen – ongeacht wat er om ons heen gebeurt.

Daarbij komt nog dat onze ‘werkwereld’ verandert, denk aan ‘desk-sharing’, zogenaamde Flex-plekken, Co-working plaatsen en mobiele bureau’s.
Het geeft nieuwe mogelijkheden met flexibiliteit en tegelijkertijd vraagt het van ons ook veel. Steeds moeten we ons (ongemerkt) afstemmen op de nieuwe plek met soms voelbare energie van anderen.

Mensen die gevoelig zijn voor Electrosmog en straling hebben nog meer last van deze situaties door een veelvoud van Wifi en draadloze apparaten of netwerken.
Ook thuis, in huis is het niet altijd even gemakkelijk je te concentreren of te focussen op dat wat je plezier oplevert. We worden ‘gestoort’ of afgeleid en kunnen lastig bij onszelf blijven terwijl we in rust willen lezen, ontspannen naar muziek willen luisteren of creatief bezig wil zijn in onze vrije tijd.

“IK ben in MIJN rijk” is zo ontwikkeld dat de ruimte waarin we moeten werken, waarin we willen doen wat er te doen is, ons eigen (konink)rijk wordt. De omgevingsspray en de kristal zuiveren energetisch en bouwen een harmoniserend energieveld op. Ze ondersteunen onze focus, stabiel en aanwezig te zijn, kalm te blijven en vanuit rust in de flow te zijn of te werken.

 

Hoe werkt het?

Het zwaartepunt van de omgevingsspray ligt op energetische reiniging.
Aanvullend ondersteunt het kristal het menselijk energieveld om stabiel te blijven en beschermt tevens voor electrosmog. Door de compacte vorm van het kristal kan het overal meegenomen worden en gebruikt worden daar waar het nodig is of ons een eigen plek of rijk kan geven. Denk daarbij niet alleen aan plaatsen waar je werkt, of in huis bent; het kan je jouw eigen rijk op elke gewenste plek laten creeeren. Voor schoolgaande kinderen kan een eigen energetisch plekje in een (drukke) klas een groot positief verschil maken. Niet alleen op hun welbevinden, zeker ook op de ruimte (en het leervermogen) in hun hoofd.

De combinatie van omgevingsspray en kristal wordt veelvuldig gebruikt om een plek sneller schoon te maken van de nog ‘hangende’ energie en snel een eigen, stabiel veld op te bouwen.
Wanneer de kristal op het nachtkastje of een tafeltje naast het bed gelegt wordt kan de kristal zorgen voor een diepere en ontspannendere slaap met een verkwikkender gevoel bij het ontwaken, zo meldde gebruikers ons nadat wij ze verzochten dit te testen.

 

Mijn ervaring met deze energie:

Meteen bij de eerste aanraking komt er een soort aangename zwaarte in mijn (boven)benen en voel ik de aardende werking. Het is echt al binnen een tweetal seconden. Door het stabiele veld wat door de spray ontstaat kom ik direct in een soort ‘aan de slag’ modus – het voelt heel gemotiveerd en gedreven op een aangename manier.
Ik voel hoe ik vanuit rust en ontspanning mijn eigen ruimte inneem en afbaken, grenzen ervaar en een soort filters ontstaan die mij helpen met niet te laten verleiden tot afleiding of verstoring wat ‘buiten’ mijn rijk gebeurt. Het is niet beperkend, ik kan makkelijk door die grens heen, maar voel de behoefte niet.

Ideaal om mee te mediteren als je snel afgeleid bent door impulsen van buitenaf en BINNENIN jezelf. Het laat je makkelijker je eigen plek innemen en te verstillen in de houding waar je in zit. (kristal)

Energieën in de omgevingsspray IK ben in MIJN rijk:

Witte, Blauwe, Violette en Turquoise straal van de Elohim,
Gele Scheppingsstraal, Be Present,
Lao Tse, Sanat Kumara, Djwal Khul, Maria,
Boom, Haniël en Chamuël

Energieën in het kristal IK ben in MIJN rijk:

Witte, Blauwe, Violette en Turquoise straal van de Elohim,
Gele Scheppingsstraal, Be Present,
Lao Tse, Sanat Kumara, Djwal Khul, Maria,
Boom, Haniël en Chamuël,
(en aanvullend de energie van de Balancer tegen electrosmog)
Magenta, Gouden en Zilveren straal van de Elohim,
Blauwe, Violette en Gouden Scheppingsstraal,
rutielkwarz, zwarte toermalijn, rozenkwarts,
gentiaan en verbena