juni 2016-energie van deze tijd

Energie van deze tijd

Energie van deze Tijd – eind Juni 2016

Uitputting, rust nemen, aandacht besteden aan stabiliteit

Wat nu is

· Uitputting

· Uitrusten en stabiliseren

· Tijd voor transformatie werk

· Verhoogd bewustzijn

· Visie en Levensstijl toetsenOndersteunende energieën van LichtWesen:

Zorgvuldigheid & Bescherming (volledige waarneming en stabiliteit), Nr. 61 Violette straal van de Elohim (transformatie en reiniging), Nr. 50 Mijn Communicatie (de uitwisseling met jezelf en anderen verbeteren) of Mix Energie van deze Tijd (30 ml verstuiver met alle benoemde ondersteunende energieën in één flesje)

Uitputting

Niet alleen het weer is wisselvallig en stormachtig, ook de energetische situatie is nog steeds uitdagend en wisselvallig. Beide belasten ons. Regelmatig voelen mensen zich uitgeput, krachteloos, alsof ze in een andere wereld zijn. Ook fasen waarin men het liefst wil wegduiken, slapen of op de bank niets doen komen veel voor. Daarentegen zijn er ook dagen waar je vol kracht en vastberadenheid kan zijn, wat in combinatie met spanning voor explosieve uitbarstingen kan leiden. Vooral mensen die mentaal instabiel of overbelast zijn neigen naar agressieve reacties. Lichamelijke ongemakken en ziekten lijken weer erger voor te komen. De diepgaande energetische kracht van dit moment heeft ook invloed op financiële situaties. Bij sommige mensen zijn de opbrengsten of het inkomen lager als ooit tevoren.

Uitrusten en Stabiliseren

Het is belangrijk om op lichamelijke en emotionele stabiliteit te letten. Neem voldoende rust zodat jij je door alle spanning en stress in combinatie met de wisselende stemmingen niet gek laat maken. Hiervoor helpen dag- en weekschema’s net als regelmatige ritmes. Plan in de schema’s tijd in voor onverwachte dingen die ook tijd van je vragen. Voldoende tijd voor herstel en rust, even met je benen omhoog zitten en niets doen, van de zon genieten, met vrienden plezier maken, het jezelf gemakkelijk maken, voor aangenaam en voedzaam eten zorgen en bewegen in de natuur zijn ook onderdelen die in je schema thuishoren.

Tijd voor transformatie werk

Gevoelige mensen en therapeuten/energiewerkers geven aan dat zij de laatste tijd veel energie van anderen opnemen, terwijl zij zich toch beschermen. Naar mijn inziens lost er zo veel op, dat degene daartoe in staat zijn om transformatie werk te doen, dat ook moeten doen, of ze willen of niet. We kunnen de energie niet eenvoudigweg blokkeren, door de blokkades van onszelf EN van anderen op te lossen, of toe te staan dat zij zichzelf oplossen, word het makkelijker om met deze energie om te gaan. Het helpt om (meerdere keren per dag) met de violette en witte straal van de Elohim te reinigen.

Verhoogd bewustzijn

De energetische situatie leid bij sommige mensen tot een verhoogd bewustzijn en sterkere intuïtie. Zij zien plotseling samenhang en doorzien illusies, valse hoop, verwachtingen en voorstellingen, zowel bij zichzelf als bij anderen. Dat kan leiden tot teleurstellingen. Tegelijkertijd ondersteunt de energetische situatie ons op een serene, minder emotievolle manier om beter om te gaan met ‘vertroebeling’, blindheid en agressieve reacties. Luister daarvoor goed naar je (onder)buikgevoel en intuïtie, reflecteer je bevindingen daarna pas met je verstand, zodat je een goede beslissing kan nemen vanuit je hart EN hersenen.

Visie en Levensstijl toetsen

De energie dwingt ons ook om onze eigen situatie en visie steeds te blijven toetsen. Om je eigen leefomstandigheden en gewoonten in twijfel te trekken. We kunnen de fasen van uitputting gebruiken om uit te rusten, als ook om te mediteren – ons bewustzijn naar binnen te richten – en zo onze tot op heden verborgen gevoelens en kennis te ontdekken. Hierbij is het handig om bekwame mensen ondersteuning te vragen voor de reiniging en de pure kennis in jou naar boven te halen.

Meditatie:

Stel je voor dat je op een plek bent waar jij volledig tot rust komt; aan zee, een open plek in het bos, op een wolk… Ontspan je en vraag je lichaam en je energiesysteem om de levensenergie van ‘hemel en aarde’ intensief op te nemen zodat ze in elke cel, en je gehele energielichaam vloeit en je volledig gevoed en op krachten komt.Aanvulling: begin juli

Veranderlijke omstandigheden, inzichten

Wat nu is

· Wisseling tussen vermoeidheid en motivatie, daadkracht en duidelijkheid

· Inzichten en vernuftige ideeën

· Drang en mogelijkheden voor het nieuwe

· Synchroniciteit

· Doorzetten, ideeën en kansen benutten, op details letten

Sinds de laatste dagen van Juni is de energie erg wisselvallig. Soms heb je het gevoel in een andere wereld ondergedoken te zijn, vol vermoeidheid, uitputting, lusteloosheid, moeite met helder denken en geen motivatie of puf. Maar wanneer je dan weer ‘boven’ in ‘je eigen wereld’ komt, ben je vol energie, heb je een andere kijk op je situatie en leefomgeving, inzichten, ideeën en vernuftige oplossingen, je ziet mogelijkheden en kansen die er eerst niet waren. Ook op het vlak van relaties en werk kan iets nieuws ontstaan.
Sommige voelen een enorme drang om opnieuw te beginnen, die meer past bij hoe je in de wereld en je leven wilt staan, hoe je gezien wilt worden en wat je uitdraagt. (denk aan website, uitstraling, kleding en beroep) Deze ‘schop onder je kont’ moeten we gebruiken, hij wordt door synchroniciteit ondersteund; gebeurtenissen die bij elkaar passen gebeuren gelijktijdig.

Het is een goede tijd om de ideeën en kansen de ruimte en tijd te geven, ze te testen, uit te werken, met anderen te bespreken en zorgvuldig te observeren om de details te zien. Grondigheid is momenteel van het grootste belang. Pas op voor overhaast handelen of kort door de bocht gaan. Precies zoals in de beschrijving van Juni hierboven staat; Luister daarvoor goed naar je (onder)buikgevoel en intuïtie, reflecteer je bevindingen daarna pas met je verstand, zodat je een goede beslissing kan nemen vanuit je hart EN hersenen.

Ik wens je veel duidelijkheid, vaart, gelukkige ‘toevallen’ en goede ondersteuning!

Petra & Erica© LichtWesen – Petra Schneider – Pfungstadt 2016
vertaald door Erica Hooft – LichtWesenNederland

 

Serafijnen- Kristal Druppel- Kleurstraal Zilver

 

Zilver kleurstraal - parfum Scheppingsstraal (Serafijnen)

 

9. Orion olie

 

9. Orion tinctuur

 

WATER parfum

 

Water essence

 

ENERGIE VAN DEZE TIJD MIX - juni 2016