2018-Augustus-Energie van deze tijd !

Energie van deze tijd

Energie van deze Tijd – vanaf augustus 2018

“Oude” Verwondingen en Trauma’s genezen, Vermoeidheid, Herstel

Wat nu is

·        Diepgewortelde blokkades en gedrag oplossen

·        Oude emotionele verwondingen helen

·        het toekomstige gedrag overdenken

·        de samenwerking verduidelijken

·        uitputting, vermoeidheid

·        balans tussen activiteit en ontspanning

·        reiniging en helen van het lichaam

projecten stagneren

 

·       

Uitputting en vermoeidheid

De dagen worden gekenmerkt door vermoeidheid en uitputting, soms zo ernstig dat het een  verlammend gevoel geeft. Zelfs het denken is aangetast. Dit gaat niet alleen over de warmte in het weer. De energie die de vorige maand werkte, is nog steeds erg hoog. Maar deze keer werkt het niet als een stuwing, het “woelt” binnenin, het brengt emotionele pijn omhoog, blokkeert structuren en verdriet. Nogmaals, zoals zo vaak dit jaar, gaat het erom te onderzoeken wat belangrijk voor ons is en hoe we de toekomst willen vormgeven.

Wanneer innerlijke blokkades worden bewerkt en losgelaten, kost het kracht. We voelen ons uitgeput en moe. Daarom is het nu vooral belangrijk om te genieten van rustpauzes en rust, om een ​​goede balans te vinden tussen activiteit en niets, om in de natuur te zijn, om te mediteren, om bij te tanken. Het is ook nuttig om het lichaam te ontgiften. (ondersteunend Nr. 61 Elohim Violet, Crisis overwinnen)

Oude emotionele verwondingen helen, blokkades oplossen, opnieuw structureren

Zoals hierboven beschreven, brengt de huidige energie blokkades, emotionele trauma’s en trauma’s omhoog die ons verhinderen te leven of te reageren zoals we willen. Sommige oorzaken komen uit de eerste jaren van ons leven en vormen nog steeds ons gedrag, onze gevoelens en onze reacties, ook al hebben we eraan gewerkt en begrepen we lessen. Nu kunnen deze ervaringen op een nog dieper niveau worden genezen. De verandering kan dan zo uitgebreid zijn dat we ons verbazen over onze eigen gevoelens en de nieuwe reactie.

Ook worden we bevestigingen, overtuigingen, zekerheden die we hebben aangenomen of zich in het collectieve veld bevinden, gewaar: “Dat is niet mogelijk, …. Je moet het zo doen …. Dat is niet hoe het werkt … Ik ben zo … Ik moet … “. Door deze ‘zekerheden’ in in twijfel te trekken en nieuwe dingen te proberen, kunnen we beter leven en gedrag veranderen en ons potentieel ontplooien. Het is raadzaam om aandacht te schenken aan impulsen en gedachten en zo de innerlijke wijsheid op te merken.

Evenzo kunnen beslissingen die we hebben genomen opnieuw ter discussie worden gesteld, dus je moet ze opnieuw onderzoeken. Daardoor worden ze ofwel veranderd en aangepast, of we bevestigen ze en worden vastbesloten om ze uit te voeren (ondersteunend Nr. 61 Elohim Violet).

 

De samenwerking verduidelijken

Zelfs partners kunnen opnieuw worden bekeken: wie wil / zal met ons verder gaan? Wie kan meedoen? Hoe zou deze samenwerking er uit moeten zien? Wat ben ik bereid om ervoor te doen? Wat moet ik zelf doen om het te maken/krijgen zoals ik het wil?

 

 

Projecten stagneren

Sommige dingen lopen niet “glad”. Projecten haperen, ziektes, moeilijkheden en fouten komen voor, er zijn onenigheid en misverstanden. Zoals hierboven beschreven, is het belangrijk om regelmatig te pauzeren om te kijken naar het eigen gedrag en overtuigingen die bijdragen aan de situatie, om krachtig en afgestemd te blijven en om het juiste moment te benutten.

 

Meditatie

Nodig de violette straal van de Elohim en aartsengel Rafaël uit, en vraag hen alle beperkingen te verduidelijken en op te lossen, zelfs dat waar we niet bewust van zijn – trauma, ideeën, overtuigingen, zekerheden en  gedrag. Laat deze energie zowel in je lichaam als in je leven stromen. Vraag daarna of je potentieel zich ontvouwt en of je herkent hoe je het (beter) mag gebruiken.

Ondersteunende energieën van LichtWesen:

Nr. 61 Violette straal van de Elohim (Trauma’s en blokkaden oplossen, zelfs als ze onderbewust zijn)
Crisis overwinnen (Kracht bij innerlijke en uiterlijke veranderingen)
Nr. 42 Jaarmix 2018 ( de innerlijke kracht vinden, het samen-werken/zijn verduidelijken)

© LichtWesen – opgesteld door Petra Schneider – Pfungstadt 2018
vertaald door Erica Hooft