SHUNGIT beschermsteen tegen straling

 

Shungiet is een kalmerende beschermsteen die negatieve energieën absorbeert en een reinigende en ontgiftende werking heeft op het lichaam. Daarom is het aan te raden bij het dragen vab shungiet veel water te drinken. Hij heelt diepe traumatische gebeurtenissen en helpt om jezelf weer terug te vinden. Shungiet is een veelzijdige steen, al 400 jaar geroemd om zijn genezende en antibateriële eigenschappen en die alleen gevonden wordt in Rusland.

Werking van Shungit

Klachten verminderen: 
Shungit werkt goed tegen slapeloosheid, elke vorm van 
allergie en werkt ontstekingsremmend. De steen laat je sneller inslapen en verlicht bij clusterhoofdpijn. De steen verlicht tevens griepklachten. Is goed voor het immuunsysteem.

Daarnaast kan Shungite helpen bij hoofdpijn, rugpijn, reuma, slaapproblemen en stabiliseert het bloed. Gebruik/draag Shungite niet bij zwangerschap.

Het zuivert een ruimte van straling.

Spiritueel

* Shungiet harmoniseert alle chakra's en zuivert de aura. De steen verdiept en versterkt spirituele groei.

* Shungiet is aardend, maar tegelijkertijd verheffend.

* Shungiet kan je tijdens meditatie in contact brengen met het verleden of de toekomst.

 

Mentaal

* Shungiet helpt je kansen te zien en deze te pakken

* Shungiet helpt je je onbewuste te activeren tijdens leren en studeren.

* Shungiet helpt je jezelf terug te vinden na heftige ongelukken en trauma's.

 

Emotioneel

* Shungiet is een troostende steen. Hij helpt bij verdriet en rouwverwerking.

* Shungiet helpt bij het loslaten van sterke emoties en stressvolle gedachten.

* Shungiet is een goede steen tegen stress, is kalmerend en rustgevend.

* Bij depressie en somberheid maakt shungiet weer vrolijk.

* Shungiet beschermt tegen negativiteit.

 

Fysiek

* Shungiet werkt ontgiftend en is vooral goed tegen alle soorten elektromagnetische smog. Zet een bol of piramide bij je computer en magnetron. Door een shungiet in de ruimte te zetten, wordt alle negatieve energie geabsorbeerd. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld aardstralen. Ook als je je wat zwakjes en gammel voelt, kan de shungiet de oorzaak hiervan absorberen.

* Shungiet is een goede anti-griepsteen. Je kunt hem preventief gebruiken. En als je de griep al hebt, helpt shungiet je om sneller te herstellen.

* Keelpijn, keelontsteking en longontsteking kunnen tal van oorzaken hebben. Shungiet geeft je immuunsysteem de beste ondersteuning om deze klachten sneller en beter te bestrijden. Shungiet is antibacterieel en desinfecterend.

* Shungiet versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam op alle fronten.

* Shungiet is ontstekingsremmend, koortsverlagend en verkoelend.

* Bij problemen met de spijsvertering absorbeert shungiet de oorzaak. Het drinken van shungiet water helpt bij brandend maagzuur en zure oprispingen. Shungietwater helpt bij diarree, constipatie en buikpijn.

shungiet piramide

Piramide gezaagd van ruwe shungiet

* Shungiet is een prettige steen bij sommige soorten contactallergie. Helptgoed tegen vergiftigingen, jeuk en huiduitslag.

Shungite wordt verwerkt in Rusland tot prachtige producten. Hier ziet u enkele foto's van het productieproces en van de Zazhoginky mijn waar de stenen gewonnen worden.

Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en verschillen van elkaar in uiterlijk. Het kan voorkomen dat een product helemaal zwart is maar ook dat er aders doorlopen. Dat maakt ieder product uniek. 


 

Er werd vastgesteld dat indien een persoon zich binnen het bereik van geografische stralen in een dergelijk gebied bevindt, het lichaam op de aanvallen reageert met onverklaarbare malaise, lusteloosheid, hoofdpijn, zwakte. Een ander gevolg is verzwakking van het immuunsysteem, er is disharmonie, frequente manifestatie van allerlei ziekten. Medische studies tonen aan dat geografische straling hart- en vaatziekten veroorzaken, en tot 60% van de kankers. De Bol van Shungit is één van de meest effectieve middelen tegen geografische straling. Het kan de negatieve impact op het milieu verminderen, door de geografische stralen te neutraliseren. De mensen, die dicht bij de bol in de buurt blijven, ervaren een verhoging van de immuniteit, verbetering van de algemene gezondheid, worden minder nerveus, spanningen verdwijnen, evenals hoofdpijn, slapeloosheid of stijve spieren. De Shungit bol is in staat om de woon- en bedrijfsruimten te beschermen tegen de elektromagnetische straling van televisies, computers, magnetrons, koelkasten en elektrische apparaten. Daarnaast absorbeert de bol Shungit negatieve energie van sieraden, munten en andere kleine objecten.

Het plaatsen van een bol wordt aanbevolen op plaatsen waar u meer dan een uur per dag vertoeft - naast het bed, uw bureau, bij apparaten, computers, enz. De bol moet met u op dezelfde hoogte geplaatst worden en de afstand is afhankelijk van de bol grote. U kunt bijvoorbeeld een bol tussen u en de computer, tv en andere apparaten plaatsen, alle bron van elektromagnetische straling. U kunt een bol in de buurt van het bed of dicht bij uw luie stoel plaatsen. De aanwezigheid van de Shungit bol in kantoren harmoniseert de atmosfeer. Mensen hebben minder last van nervositeit, of frustratie, en het verhoogt de efficiëntie. Een bol naast het bed van een zieke zal werken op de innerlijke energie van de patiënt, waardoor het herstel extra wordt bevorderd. Geplaatst op de tafel van de student, zal het helpen bij de concentratie. Het wordt aanbevolen om de bol elke twee tot drie weken minstens een uur ter reiniging in de frisse lucht te zetten, om de steen te reinigen en de beschermende eigenschappen te herstellen.

 

 

Shungit plaatje voor GSM, tablet,compi ...

 

Shungit zaksteen,draag je atijd bij je...

 

Shungit piramide 3 cm

 

Shungit piramide 5 cm

 

Shungit piramide 7 cm

 

Shungit piramide 8 cm

 

Harmoniserende Shungiet (Yin en Yang) (maan en zon)

 

Waterstaaf edelsteen Shungite en bergkristal

 

armband Shungit 6 mm elastisch-niet in voorraad

 

Edel-Shungit kristallen - set 200gr

 

Shungit bol 10cm = diam 100 mm

 

Shungiet Karelië bol diam. 40mm

 

Shungiet Karelië bol diam. 60mm