Edel-Shungit kristallen - set 200gr

Bestel
  • Beschrijving

Kristallen echte Edel-Shungiet uit Karelië in Rusland-Herkomst: Kondopoga, Karelia, Rusland .

foto erbij van de set

Overal inzetbaar, op al je electrische toestellen (magnegtron-TV-radio) in de elctriciteitskast- binnenkomen van de internetkabel in je woning ... Puur als bescherming, ook tegen alle negatieve invloeden van mensen- zwarte magie etc... Maar het is anderzijds ook een zeer geneeskrachtig halfedelsteen ...

De Shungite verandert de EMT's enz. Die door je mobiele telefoon worden uitgezonden van een negatief energieveld in een positief energieveld. Shungite zorgt voor de EMF's, de pulserende energieën die uit zoveel van onze elektronica komen. De ergste overtreders zijn de draadloze telefoon die we in huis hebben en de vaste lijnen; Vervolgens staan ​​op de lijst mobiele telefoons. Onze computers, routers, televisies en zelfs de slimme meters die elektrische bedrijven in ons land installeren, hebben allemaal pulserende energieën die negatieve velden om hen heen creëren. Dit zijn de dingen die ons fysieke lichaam kunnen beschadigen, en we kunnen ze niet eens zien. Shungite werkt als een zwart gat dat de negativiteit absorbeert die problemen kan veroorzaken voor ons fysieke lichaam. Die energie gaat nooit verder - het wordt verspreid binnen de Shungite. Het is alsof de negatieve energie een bakstenen muur raakt en ophoudt te bestaan.

Alle eigenschappen Shungit :

Shungiet is een kalmerende beschermsteen die negatieve energieën absorbeert en een reinigende en ontgiftende werking heeft op het lichaam. Daarom is het aan te raden bij het dragen vab shungiet veel water te rinken. Hij heelt diepe traumatische gebeurtenissen en helpt om jezelf weer terug te vinden. Shungiet is een veelzijdige steen, al 400 jaar geroemd om zijn genezende en antibateriële eigenschappen en die alleen gevonden wordt in Rusland.

ontladen : stromend water, bv aan de centrale verwarmingsbuizen, waar water dorstroomt.  Een halve dag leggen.

Opladen : leg ze op bergkristallen nadat je ze een halve dag in de zon gelegd hebt.

Werking van Shungit

Klachten verminderen: 
Shungit werkt goed tegen slapeloosheid, elke vorm van 
allergie en werkt ontstekingsremmend. De steen laat je sneller inslapen en verlicht bij clusterhoofdpijn. De steen verlicht tevens griepklachten. Is goed voor het immuunsysteem.

Daarnaast kan Shungite helpen bij hoofdpijn, rugpijn, reuma, slaapproblemen en stabiliseert het bloed. Gebruik/draag Shungite niet bij zwangerschap.

Het zuivert een ruimte van straling.

Spiritueel

* Shungiet harmoniseert alle chakra's en zuivert de aura. De steen verdiept en versterkt spirituele groei.

* Shungiet is aardend, maar tegelijkertijd verheffend.

* Shungiet kan je tijdens meditatie in contact brengen met het verleden of de toekomst.

 Mentaal

* Shungiet helpt je kansen te zien en deze te pakken

* Shungiet helpt je je onbewuste te activeren tijdens leren en studeren.

* Shungiet helpt je jezelf terug te vinden na heftige ongelukken en trauma's.

 Emotioneel

* Shungiet is een troostende steen. Hij helpt bij verdriet en rouwverwerking.

* Shungiet helpt bij het loslaten van sterke emoties en stressvolle gedachten.

* Shungiet is een goede steen tegen stress, is kalmerend en rustgevend.

* Bij depressie en somberheid maakt shungiet weer vrolijk.

* Shungiet beschermt tegen negativiteit.

 Fysiek

* Shungiet werkt ontgiftend en is vooral goed tegen alle soorten elektromagnetische smog. Zet een bol of piramide bij je computer en magnetron. Door een shungiet in de ruimte te zetten, wordt alle negatieve energie geabsorbeerd. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld aardstralen. Ook als je je wat zwakjes en gammel voelt, kan de shungiet de oorzaak hiervan absorberen.

* Shungiet is een goede anti-griepsteen. Je kunt hem preventief gebruiken. En als je de griep al hebt, helpt shungiet je om sneller te herstellen.

* Keelpijn, keelontsteking en longontsteking kunnen tal van oorzaken hebben. Shungiet geeft je immuunsysteem de beste ondersteuning om deze klachten sneller en beter te bestrijden. Shungiet is antibacterieel en desinfecterend.

* Shungiet versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam op alle fronten.

* Shungiet is ontstekingsremmend, koortsverlagend en verkoelend.

* Bij problemen met de spijsvertering absorbeert shungiet de oorzaak. Het drinken van shungiet water helpt bij brandend maagzuur en zure oprispingen. Shungietwater helpt bij diarree, constipatie en buikpijn.

shungiet piramide

Piramide gezaagd van ruwe shungiet

* Shungiet is een prettige steen bij sommige soorten contactallergie. Helptgoed tegen vergiftigingen, jeuk en huiduitslag.