GEDRAGSTHERAPIE - EQUINOLOGIE/EQUINOLOGY (COMMUNICATIE-) PAARDEN door JUDITH VERBERCKMOES van 't KOUTERBOS in 9240 ZELE

22.04.2013 zadelmak maken p1010559 (61) []

Hiervolgend filmpjes over gedrags- en communicatie (equinologie/equinology)training bij paarden/ Instructeur paard en gedrag.  Judith Verberckmoes van 't kouterbos is graag je gids in deze materie.  Zij laat haar liefde voor paarden, haar passie om met deze edele dieren te werken en te leven, in elke werkdag, met jouw paard, ongedwongen aan het woord. Paarden zijn onze huisdieren, bij zovelen.  Hun natuurlijk gedrag begrijpen is van crusiaal belang voor een goede verstandhouding : communicatie met onze paarden.

Veelal is er een elkaar "begrijpen" blokkade die het wederzijds plezier sterk kan beïnvloeden en veelal leidt tot fustraties, zowel bij de paarden eigenaar als bij het paard.  Dit is voor niks nodig.  Er is altijd een oplossing. Communicatie is van esssentieel belang, zeker voor jouw zelfvertrouwen als dat van het paard.  Vertrouwen in jezelf, ja, dat is ook voor het paard de springplank naar een ongedwongen werkplezier. Met plezier op de trailer stappen en met jou heen te rijden waar jij ook maar wil, is het ultieme vertrouwen en respect dat jullie voor elkaar hebben.

http://t-kouterbos.com/referenties/index.html 

YOUTUBE : alle filmpjes Judith Verberckmoes met trailerladen

Judith Verberckmoes in opleiding paarden communicatie : equinologie/equinologie / instructeur paard en gedrag in Nederland

1 ste jaar   2013-2014

2 de jaar    2014-2015

3 de jaar    2015-2017

Dit zijn grondoefeningen die je paard gewend maken aan teugels, sturen links en rechts, stoppen en daarna met een zadel op de rug en nog later met stijgbeugels.  Dit als basis voor het zadelmak maken. ( uit de opleiding paardencommunicatie,equinology/equinologie/ instructeur paard en gedrag.)

 

26 apr. 2014 - Geüpload door Judith Verberckmoes

00001. Judith Verberckmoes·vele videos ... 2014 schriktraining Garouche met Judith Verberckmoes by ...  dit is filmpje met SUNNY