Kleuren en "Licht"-therapie

chakra [] []
Kleurentherapie toepassen met edelstenen. De meeste edelstenen hebben ressonantie met de Engelen.

Kleurentherapie toepassen met Lichtwesen

Zowel in het rijke gamma van de edelstenen als de kristallen van Lichtwesen vindt U de 12 chakra-kleuren (nieuwe tijdschakra's) als de klassieke 7 of 8 chakra kleuren.

Combineer ze beide : een edelstenen legging en doe de Lichttherapie met de kristallen van de Lichtwesen :

Of men kan veel dieper inwerken op de plaatsen die deze kleuren nodig hebben met gebruik van de Mini Maglite met opzetstuk om de elohim-kristal harten of scheppingsstralen-kristal druppels van Lichtwesen effectief te gebruiken. Dit geeft een zeer hoge trilling door die door de therapeut geleid wordt om het lichaam vanuit het vissentijdperk naar het Aquariustijdperk te tillen. De Elohim kristallen en Scheppingsstalen kristallen worden nu gebruikt om mee te helen van het fysieke lichaam en alle lichtlichamen.

Nog effectiever is ook gebruik te maken van de LEVENSBLOEM in zilver of goud, die bij de Lichtwesen kleuren therapie kan gebruikt worden.
Lichttherapie :
Hiervoor wordt de Maglite zaklamp gebruikt met opzetstukken, zodat alle verschillende Elohim harten-kristallen zowel als de Scheppingsstralen(Serafijnen) druppel-kristallen kunnen gebruikt worden.

Er zijn twee Basis sets. Bij het aanschaffen van één ervan, heeft U de lamp en de nodige accesoires, zodat U nadien nog kan uitbreiden met de andere Elohim hart-kristallen en de Scheppingsstalen (Serafijnen) druppel-kristallen.

Er is de Basisset : Helderheid en Kracht

Er is de Basisset : Transformatie en balans (harmonie) zie Lichtwesen
 

Bloem Des Levens Goud Voor Mini-Maglite

 

Bloem Des Levens Zilver Voor Mini-Maglite