"KINDEREN" OVERZICHT

3_

Hier bijeengebracht, een overzicht van alles (producten met uitleg) wat voor kinderen te krijgen is LichtWesen : speciaal om hen te helpen in alle dagelijkse omstandigheden : het helen en ontdekken van het Innerlijke kind - troost (bij verhuis, scheiding...) - geborgenheid - verdriet - hulp bij leren - hyperactiviteit - schuchterheid - angsten - bescherming - ...

kijk ook bij Lichtwesen voor aartsengelparfum, en bij Lichtwesen relax voor het kind : zelfvertrouwen, eigenwaarde, tegen pesten, bij overactiviteit en concentratiestoornis, angsten .... samen met edelstenen ...
Zeker de met Engelenlicht ingestraalde hangertjes de ISI engeltjes ! Ze zijn er gek op... Ook de kleine glaskristal bol om goed te slapen. Vanaf eind 2019 ook goed inslapen en opgewekt wakker worden bij LichtWesen.

Zeer jonge kinderen zijn nog zeer gevoelig en kennen de wereld van de Engelen ... Oudere kinderen vallen erop terug en blijven de omhulling door de engelen prettig vinden als ze er van kleins af mee vertrouwd bleven. 

Onze kleintjes zien ook bepaalde energievormen (entiteiten) en wenen dan meestal, omdat dat hen niet vertrouwd is en ze er bang voor zijn, met reden.

Leren omgaan, werken en genieten van de "hulp uit de hogere geestelijke wereld "

Hoe luidt het gezegde ? "Jong begonnen is oud gewonnen !"

Ik breng hier zoveel mogelijk onderwerpen, die uw bezorgdheid kunnen tegemoetkomen, onder uw aandacht.  Voor alles is een oplossing


Een topper zijn de pluche engeltjes : Knuffelengel van Lichtwesen, Beschermengeltje van Lichtwesen,


Leg op het nachtkastje van je kind, en bij babietjes, aan de voetjes in het bedje en in de wieg een "ruwe rozenkwarts" Het is de edelsteen van aartsengel Chamuël, pure onvoorwaardelijke liefde.

De belangrijke essences die je kind kunnen en zullen helpen in zijn specifieke probleem van elke dag. Vooral het relaxed slapen is het begin, goed uitgeslapen : de basis van een vrolijke dag.

 

Knuffelengel 30cm Lichtwezen

 

Beschermengeltje pluche van Lichtwesen

 

Bemoedigings-engeltje pluche van Lichtwesen

 

nieuw begin-Isi engeltje - NOG TWEE IN VOORRAAD

 

Beschermengel Kristal

 

Relax tinctuur/essence LichtWesen

 

Reizen tinctuur

 

Crisis overwinnen - tinktuur (bedel uitverkocht)

 

Sterntaler Essence

 

Be Present Essence

 

Zorgvuldigheid en bescherming - MEER UITLEG

 

Mindfullness, zorgvuldigheid en bescherming - goudwater tinktuur/essence

 

Ik wordt gerespecteerd ! - MEER UITELEG

 

Ich werde respektiert - goudwater/essence/tinktuur spray of parfum

 

Ich werde respektiert - limited uitgave : parfum

 

Hier bin ich ! MEER UITLEG

 

Hier bin ich ! - goudwater tinktuur

 

Relaxt slapen - hoofdkussen geurgspray - MEER UITLEG

 

Relaxt slapen - geurspray hoofdkussen