• Beschrijving

Ik word gerespecteerd 

·        Voor mensen die gemakkelijk over het hoofd gezien worden, ondermijnd worden, die zich niet
serieus genomen voelen en die niet gehoord en worden.

·        Ontwikkelt een zelfverzekerde uitstraling die anderen ertoe aanzet je met respect te behandelen.

·        Bevordert duidelijke en zelfbewuste communicatie voor bijvoorbeeld ouders, leraren, werknemers en managers.

·        Zelfrespect en Eigenwaarde

Elke dag word je geconfronteerd met situaties waarin je een bepaalde positie in moeten nemen of waar je jouw ruggengraat mag laten zien voor doorzettingskracht; als onderdeel van een team, als manager, als opdrachtgever of als ouder.

Of datgene bij de anderen overkomt wat je te zeggen hebt,
hangt er vanaf wat je uitstraalt.

“Ik word gerespecteerd” versterkt de natuurlijke autoriteit en je zelf-respect. Het wordt makkelijker om NEE te zeggen en jouw ja of nee heeft meer waarde (wat minder aanleiding geeft voor vragen of discussie).
Je neemt op een vanzelfsprekende manier je plaats in, je staat achter en staat in voor wat je zegt en wat belangrijk voor je is. Je hebt niet langer het gevoel dat je overal de strijd voor aan moet gaan over dat wat je te zeggen hebt. Daardoor acteren je anders, je houding verandert en je gedrag dus ook – op een goede en zelfverzekerde manier.
Je kan merken dat je meer rechtop gaat staan, je rug recht, met een vaste en zekere stem kan spreken EN dat je woorden duidelijk en helder naar buiten komen. Wie vanuit natuurlijke autoriteit spreekt hoeft niet te schreeuwen om de woorden kracht bij te zetten.

Jouw stem telt!!!

Respect is jouw natuur, het betekent niet dat je autoritair bent of moet zijn – het laat zien dat je beseft dat jij een meerwaarde bent voor de wereld met jouw talenten en eigen-wijsheid.

 

Energieën:
Aartsengel Chamuel
Melchizedek
Opgestegen Meesters Angelika, Lao Tse, Christus, Djwal Khul, Lady Portia, Orion, Kuthumi
Elohim Kristallijn, Roze, Goud, Blauw, Violet
Scheppingsstraal Groen