Bemoedigings-engeltje pluche van Lichtwesen

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Een engeltje in pluche van 17 cm groot, dat je ook overal kan meenemen zodat het altijd dicht bij jou in de buurt is.

Bemoedigings-engeltje (in de plaats gekomen van het wens-engeltje)

Voor iedereen die een beetje moed kan gebruiken. (Vervanging, eigenlijk grotere uitbreiding van de Wensengel)

Niet alleen kinderen ontbreekt het soms aan moed, ook ‘grote’ mensen kennen het spreekwoord ‘de moed zakte in mijn schoenen’ maar al te goed. Wanneer je merkt dat het teveel wordt om een ‘handige oplossing’ te kunnen verzinnen of wanneer je gewoon niet zo goed durft om………, helpt de Bemoedigings-Engel je met een steuntje in de rug.
Je krijgt als het ware een helpende hand die je een stukje mee naar voren, in je volgende stap neemt.

Voor iedereen die een beetje meer moed kan gebruiken, of dat nu gaat om een tandartsbezoek, de eerste keer uit logeren, een nieuwe school of nieuwe baan…. Wanneer deze engel bij je is maakt het alles makkelijker.
Neem hem bij je in bed om met hernieuwde moed de dag te beginnen.
Gebruik de Engel als steun voor nieuwe, spannende situaties. Je kunt ‘m op schoot nemen, mee knuffelen (overdag of in bed – of allebei) of voor de zekerheid in je tas of koffer bij je hebben als je ergens naar toe gaat waar je moed voor verzamelt.
Lichtwesen WENS-engeltje

Ik schenk je de kracht en de Energie van Maria (gevoel van veiligheid en comfort), Kwan Yin (laat los), Michael ( beschermd worden, geborgenheid), Raphael (heling, genezing, positief denken), Gabriel (hoop; het nieuwe accepteren), Haniel (vrolijkheid, levensvreugde, groeien), elohim roze (emotionele genezing), elohim paars groen (transformatie), Elohim (regeneratie)

"Ik schenk je de kracht van de Engelen en de Energie van de kleurstralen van de Elohim, die ik in mij draag. Met die energie stabiliseer ik je aura en de energieloop in je hele lichaam. Dat helpt je kracht en geborgenheid te vinden, rustig te worden en je te kunnen concentreren."

Product van Lichtwesen in pluche

Een vriendje voor Baby, kind en jonge mensen en ja, van de ouders als gezelschap in de auto, handtas, boekentas ....

De grotere Knuffelengel en de zeer kleine Beschermengel hebben gezelschap gekregen van de prachtige Wensengel. Hij helpt ons wensen te verwerkelijken, nadat die wensen op het Zielenplan werden afgestemd (volgens de Goddelijke Ordening). Zo herkennen we wat tot ons zieleplan behoort en wat eigenlijk de verwerkelijking van onze wensen blokkeert.

Zijn veelomvattende energie helpt ons, aan te nemen wat IS in elke mogelijk situatie en de weg te herkennen.

De Wensengel helpt niet enkel bij één wens, geef hem maar al jouw wensen tegeleijkertijd in handen.

Hij zorgt er ook voor dat wij ons geborgen voelen en beschut zijn.

De Wensengel is 17 cm groß. Hij wordt in Duitsland vervaardigd en is CE-gekeurd.