Hier bin ich ! - goudwater tinktuur

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Rode thema essence van de Nieuw Tijds essences : 30 ml verstuiver met goudwater

Klik HIER  voor het juweel !

Ondersteunende energieën:

AardEngel Aarde, Aartsengel Uriel, Opgestegen Meester Hilarion, Rode Scheppingsstraal, Turkooizen straal van de Elohim en Robijn.

Thema: Hier ben IK
– Stabiliteit in je lichaam
– Verbinding met de Aardekracht
– met 2 voeten stevig op Aarde staan
– Kracht en Doorzettingsvermogen om te handelen
– Uitdagingen van de NIEUWE tijd meester worden
– Doen wat er nodig is om je doel te behalen

Tevens verkrijgbaar in een rode zirkonia die in de U-vormige hanger past. Hierin zijn de thema zirkonia’s van de serie “nieuwe tijd” te dragen.

Veel mensen houden zich al tijden bezig met het thema ziel.Om het contact met het de eigen zielenergie te versterken heeft Lichtwesen de zielkristal ontwikkeld. Het intensiveert de verbinding tussen kennis van de ziel en de vaardigheden en gaves, die wij ontplooien willen. Daarbij versterkt het de verbinding met de zielbegeleider of zielengel, die ons ter zijde staat.
De energieën van de kristal stammen af van de aartsengelen Raphael (genezing), Jophiel (zelfverwerkelijking), Zadkiel (volmaaktheid), Uriel (scheppingskracht), Michael (bescherming),
de Elohimstraal van herinnering en de gouden straal van Elohim.
De zielenkristal draagt de Intensieve Energie die de drager helpt en steunt de nare ervaringen en herinneringen, die wij niet meer nodig hebben, maar wel meedragen in het celgeheugen en dus moeten losgelaten worden, effectief los te laten.De zielekristal staat ons terzijde en versterkt de drager tot de “verbinding met het Zielepad” en zet aan tot het uiteindelijk, volledig gezuiverd, = ontdaan van alle overbodige bagage, volgen van dat Zielepad.Het is een zeer zuivere, aller aandachttrekkende kristal, speciaal geslepen en in het (-zon )licht diamantzuivere regenbogen creërend rondom U.

Als uniek, extravagant juweel te dragen en/of talloze andere toepassingen, eigen aan uw eigen voorkeur.

Let er wel op, het is een energetisch geladen persoonlijk kristal. Hij verbindt zich met uw energie.

Hij draagt het Lichtwesen-logo : hèt teken voor energetische kwaliteit !U kan kiezen met gouden hangeroogje of zilveren hangeroogje. Hoogte van de hanger 22 mm.