Beschermengeltje pluche van Lichtwesen

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Een engeltje in pluche van 10 cm groot. Met de kracht van Engelen en kleurstralen stabiliseert de beschermengel het energiesysteem en helpt heel goed in moeilijke situaties. Dankzij de handzame grootte kan hij overal mee naartoe. Ook ideaal voor kinderen als hulp op school of peuterspeelzaal/kinderdagverblijf. Hang ‘m in de auto aan je achteruitkijkspiegel en hij helpt je om rondvliegende stress van/door andere verkeersdeelnemers te weren! 

Lichtwesen beschermengeltje

Ik schenk je de kracht van de Engelen en de Energie van de kleurstralen van de Elohim, die ik in mij draag.

Hoort er perfect bij de essence "Moedig begin" (zie Speciale samenstellingen met zeer hoge trilling).

De knuffel engel heeft een broertje gekregen, de beschermengel!
Hij is 10 cm groot, van hetzelfde zachte materiaal als de knuffelengel, 100% handgemaakt en daardoor stuk voor stuk uniek! Hij heeft een lusje waarmee hij overal aan bevestigd kan worden. Ik de verpakking zit een kadokaartje waarin je de naam van degene die de engel ontvangt en van wie ‘m kado geeft kan schrijven.
Met de kracht van Engelen en kleurstralen stabiliseert de beschermengel het energiesysteem en helpt heel goed in moeilijke situaties. Dankzij de handzame grootte kan hij overal mee naartoe. Ook ideaal voor kinderen als hulp op school of peuterspeelzaal/kinderdagverblijf. Hang ‘m in de auto aan je achteruitkijkspiegel en hij helpt je om rondvliegende stress van/door andere verkeersdeelnemers te weren!
Natuurlijk is de beschermengel van LichtWesen vrij van schadelijke stoffen en wasbaar. Hij voldoet aan de strengste veiligheidseisen zoals het CE-keurmerk laat zien.
TIP:  Besproei de Beschermengel regelmatig met Raumlicht van LichtWesen om de energie van de engel zuiver te houden en energetisch te reinigen.
"Ik schenk je de kracht van de Engelen en de Energie van de kleurstralen van de Elohim, die ik in mij draag. Met die energie stabiliseer ik je aura en de energieloop in je hele lichaam. Dat helpt je kracht en geborgenheid te vinden, rustig te worden en je te kunnen concentreren."

Product van Lichtwesen in pluche

Een vriendje voor Baby, kind en jonge mensen en ja, van de ouders als gezelschap in de auto, handtas, boekentas ....