Koningin in mijn koninkrijk ! - Parfum jasmijn

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

verstuiver met 30 ml parfum - een wolk van o.a. JASMIJN om zich als vrouw comfortabel te voelen

Beperkte uitgave

Klik HIER  voor het unieke energetische juweel

Je als een koningin voelen. Wees verbonden met je eigen wezen. Rustig, zelfverzekerd en in een staande positie om zijn plaats in te nemen. In jezelf rusten, zich openstellen voor het leven in zijn vreugdevolle volheid en handelen vanuit dit bewustzijn: dergelijke ervaringen zijn gemaakt door vrouwen die de essentie van "koningin in mijn koninkrijk" hebben getest.
De essentie versterkt ook de verbinding met de vrouwelijke macht en maakt nieuwe vrouwelijke structuren en een nieuw saamhorigheidsgevoel bij vrouwen mogelijk. En vrouwen kunnen de aanpak van andere vrouwen onderzoeken. Sommige gebruikers waren op de hoogte van oude en niet langer up-to-date beperkingen die dan konden oplossen. Zo is het uitzicht vrij en kunnen er nu talenten worden geleefd - hetzij met de kleintjes op de speelplaats of op de leunstoel van de bazen. Het is leuk om je eigen vrouwelijke manier te ontdekken.
Zo ondersteunt de LichtWesen-geur 'Koningin in mijn koninkrijk', jasmijn, oranjebloesem om zich als vrouw comfortabel te voelen. Het versterkt de vreugde om een ​​vrouw te zijn, gelukkig te zijn vrouw te zijn en nieuwe kansen en strategieën te ontdekken. Vrouw gaat haar kant op en ontplooit haar talenten, of het nu met haar kleintjes is op de speelplaats of op de directiestoel.
 
De essentiële oliën van de geurspray zijn bewust gekozen, zodat ze een beroep doen op de vrouwelijke kant en het aromatherapeutische effect versterken.
 
Opgenomen energieën: Maria, Lady Portia, Lady Nada, Angelica, Lao Tse, Elohim zilver, goud, groen, geel, aartsengelen Haniel, Chamuel
 ,Serafijnen rose
 
Speciale editie o.a.voor Moederdag en eigenlijk altijd toepasselijk om je moeder speciaal in de bloemetjes te zetten in een wolk van jasmijn ! . Alleen beschikbaar in beperkte hoeveelheden.
 


Productbeschrijving

Kracht uit de Stilte essence (goudwater) en geurspray

Deze energie verbindt de stilte met je innerlijke kracht zodat je rustiger, kalmer en in het NU bent. In crisis-situaties helpt ze om in je kracht en helderheid te blijven waardoor het een waardevolle ondersteuning is voor drukke tijden en turbulente dagen. Wanneer deze energie bij het mediteren wordt gebruikt versterkt ze de verbinding tussen de stilte en de kracht van het zijn.
Wanneer ze voor het slapen gaan gebruikt wordt, of tijdens de slaap in de hand gehouden wordt komt er een diepe ontspanning tijdens de slaap en wordt ons energie systeem met de kracht van de stilte opgeladen.

Werkzame energieën: Lao Tse, Maria, Aartsengel Haniel en de Kristallijne straal van de Elohim

Tevens verkrijgbaar in een spray met Vanille geur.
De typische en volle vanille geur komt pas na enkele minuten op de huid tot haar volle ontwikkeling. Bij het aanbrengen kan het een zeer intensieve geur-beleving zijn. Omdat de geurspray met zuivere etherische olie van pure Vanille is gemaakt kan zich een donkere afzetting onder in het flesje vormen. Dit heeft geen invloed op de werking en kwaliteit van de spray.

verstuiver met 30 ml essence