• Beschrijving

PARFUM is UITVERKOCHT

Open voor de vrouwelijke manier en de vreugde om een ​​vrouw te zijn, vanzelfsprekende kracht

verken je eigen vrouwelijke pad; vol vertrouwen en rustig zijn plaats vullen,

Verbinding met de eigen aard en de vrouwelijke kracht

Geurspray met jasmijn, 30 ml (= 1 fl oz.)

 

Je als een koningin voelen. Wees verbonden met je eigen wezen. Rustig, zelfverzekerd en in een staande positie om zijn plaats in te nemen. In jezelf rusten, zich openstellen voor het leven in zijn vreugdevolle volheid en handelen vanuit dit bewustzijn: dergelijke ervaringen zijn gemaakt door vrouwen die de essentie van "koningin in mijn koninkrijk" hebben getest.

De essentie versterkt ook de verbinding met de vrouwelijke macht en maakt nieuwe vrouwelijke structuren en een nieuw saamhorigheidsgevoel bij vrouwen mogelijk. En vrouwen kunnen de aanpak van andere vrouwen onderzoeken. Sommige gebruikers waren op de hoogte van oude en niet langer up-to-date beperkingen die dan konden oplossen. Zo is het uitzicht vrij en kunnen er nu talenten worden geleefd - hetzij met de kleintjes op de speelplaats of op de leunstoel van de bazen. Het is leuk om je eigen vrouwelijke manier te ontdekken.
Zo ondersteunt de LichtWesen-geur 'Koningin in mijn koninkrijk', jasmijn, om zich als vrouw comfortabel te voelen. Het versterkt de vreugde om een ​​vrouw te zijn, gelukkig te zijn vrouw te zijn en nieuwe kansen en strategieën te ontdekken. Vrouw gaat haar kant op en ontplooit haar talenten, of het nu met haar kleintjes is op de speelplaats of op de directiestoel.
De essentiële oliën van de geurspray zijn bewust gekozen, zodat ze een beroep doen op de vrouwelijke kant en het aromatherapeutische effect versterken.
Opgenomen energieën:
Maria, Lady Portia, Lady Nada, Angelica, Lao Tse- Elohim zilver, goud, groen, geel, Aartsengelenen Haniel, Chamuel
Scheppingsstraal (Serafijnen) rose
 Prachtig als geschenk : voor verjaardag, Kerst, Nieuwe Jaar, voor Moederdag en eigenlijk altijd toepasselijk om je moeder speciaal in de bloemetjes te zetten in een wolk van jasmijn ! . Alleen beschikbaar in beperkte hoeveelheden.
Ook verkrijgbaar in een magnifiek juweel !

Kijk bij de Juwelen - Nieuwe Tijdsjuweel

 

Sereen, zelfverzekerd en rechte houding om zijn plaats in te nemen. Wees verbonden met je eigen wezen. Rusten in zichzelf, zich openstellen voor het leven in zijn vreugdevolle volheid en handelen vanuit dit bewustzijn. Gevoel als een koningin. Wanneer oude en niet langer actuele beperkingen verdwijnen, wordt het beeld duidelijk. Talenten worden zichtbaar en kunnen worden geleefd.