Bestel
  • Beschrijving

Voor de verduidelijking van grote en kleine chocs en trauma’s, ervaringen, zowel in acute situaties als gebeurtenissen uit het verleden.

 

BESCHRIJVING  Ik laat het trauma los !

Mensen ervaren altijd kleine en grote schokken, vanaf de geboorte tot op hoge leeftijd. Ook ongelukken te zijn schokken die het energiesysteem en het fysieke lichaam beïnvloeden. Als ze zichzelf te verankeren in het zenuwstelsel veroorzaakt trauma en het lichaam automatisch reageert in bepaalde situaties. 

Gevoelloosheid, pijn, gevoelens en gedragingen die niet voldoen aan de situatie kan het gevolg zijn. Om de schok energie van het energiesysteem en daarmee het lichaam vrij te geven, de energie nevel was ontwikkeld  "Ik zal de trauma op te lossen". Het wordt gebruikt als energieke ondersteuning bij het oplossen van trauma's, maar ook in lichamelijke aandoeningen of letsel aan de onderliggende schok energie op te lossen. 

We raden energie sproeien met de spray "Ik regenereer mezelf" toe te passen, omdat dit de stroom van energie inschakelt, zodat het lichaam meer energie moet beschikbaar stellen, regenereren en het energie systeem terugkeert naar een stabiel evenwicht. 

Werkzame energie van: Elohim groen, goud, paars, magenta; Maria, Kwan Yin, Raphael, Chamuël, Haniel,

 

Tinktuur/essence

Meerdere malen per dag, een of meer sproeien

 op het lichaam, bijvoorbeeld aan de pols op de pols, de cervicale gebied of op gebieden met klachten. Moet niet direct op de huid, kan worden toegepast ook op de kleren in de aura en de energiecentra in de mondholte

Aanbeveling: Toepassing ten minste drie weken.

 Ook geschikt als toevoegingsmiddel in het badwater, massage oliën en cosmetica zoals douche gel en body lotion.