• Beschrijving

Voor de eigenaar van het huisdier (hond en/of paard)

Wie herkent het niet: vanuit de liefde voor het dier is het moeilijk om streng en consequent te blijven. Vooral roedel en groepsdieren dieren zoals hond en paard hebben een stabiele leider nodig, zodat ze weer met hun natuurlijke ‘dier-zijn’ in verbinding komen.

 I’m the Boss – Deze essence bevordert het begrip van de menselijke en dierlijke interactie en versterkt het natuurlijke, stabiele leiderschap van de mens.

Spiegeltje, spiegeltje in de hond…

Het is niet het eerste waar je aan denkt als je hond ongewenst gedrag laat zien of ongehoorzaam is. EN voor 90% van de gevallen is het vaak jouw eigen onrust of irritatie wat door de hond gespiegeld wordt.
AU? ja soms best. Ik heb zelf ook een hond en ja vaak heel confronterend.

Het is ook heel mooi als je er zo naar kijkt: terwijl ik niet bewust ben wat ik ervaar in mijn hoofd of lijf, laat mijn hond me zien dat er iets aandacht wil van mij.

Wanneer je onrustig bent en een commando aan je hond geeft, is het meer dan logisch dat je hond niet direct reageert of gehoorzaamt. Door jouw onrust komen er zoveel prikkels binnen via je nonverbale communicatie, je houding en de tonatie hoe je het commando geeft.
Allemaal signalen waar de hond jou door ‘leest’.

Deze stortvloed van prikkels hebben verwerkingstijd nodig en dan nog is het maar de vraag of de juiste boodschap ertussen zit.
Probeer wanneer je hond niet direct luistert eerst zelf rustig te zijn, adem.
Ga dan goed met je gewicht op 2 voeten staan, sta stevig.
Doe het dan vanuit meer rust nog eens.

Onze dierenlijn is ontwikkeld in samenwerking met trainers, gedragsdeskundigen en dieren-natuurgeneeskundigen. De insteek is van het begin aan om zowel dier als baas in het proces te betrekken en te ondersteunen. Een hond heeft nu eenmaal een Alfa nodig in de roedel.

Wees niet alleen een baasje voor je hond, geef ‘m vertrouwen door de roedelleider te zijn. Door duidelijk te zijn en grenzen aan te geven wordt de hond zekerder. Hoe duidelijker de ruimte waarin hij wat mag, hoe veiliger hij zich voelt. Je kunt heel goed vanuit liefde naar de hond grenzen stellen.
(onze essence ‘I’m the Boss’ helpt je daarbij als je dat lastig vind)

Hoe worden LichtWesen® essences toegepast?

Essence voor eigenaren van gezelschapsdieren:

I’m the Boss wordt wordt bij mensen op het lichaam gespoten (zoals de pols of handpalmen en in de mondholte).

LichtWesen®-producten voor dieren – wat is dat?

Sinds 1995 produceert LichtWesen AG producten die het menselijk energiesysteem stabiliseren. Veel gebruikers hebben ze met succes gebruikt, niet alleen voor zichzelf en in de therapeutische praktijk, maar ook bij hun huisdieren. Voor dieren heeft LichtWesen® in samenwerking met dieren-natuurgeneeskundigen en dierentrainers nu een aparte productlijn ontwikkeld, die speciaal is aangepast aan het trillingsbereik van de verschillende diergroepen.

Hoe werken de LichtWesen® Essences?

Omgevingsstoornissen en emotionele ervaringen leiden tot verstoringen in het energiesysteem. Dit heeft een negatieve invloed op gedrag en gezondheid – zowel bij mensen als bij dieren. LichtWesen® essences zorgen voor ontspanning, harmonie en evenwicht – ze brengen het energiesysteem weer in balans, zorgen voor een goede energie stroom en daardoor voor stabiliteit in lichaam en gevoel. (body-mind-soul & spirit)