• Beschrijving

Energie voor dieren

en eigenaren van gezelschapsdieren

Zodat uw dier zich goed voelt

Iedereen met een huisdier weet dat dieren ons leven verrijken. Vaak zijn ze als gezinsleden voor ons. Dat is de reden waarom we willen dat alles goed met ze gaat en in orde komt.
Net zoals we onze dieren voedsel geven, kunnen we hen voorzien van liefdevolle, stabiliserende energie: LichtWesen® voor dieren.

Voor alle dieren

  • Regeneration 
    regeneratie en herstel voor als uw huisdier niet (volledig) gezond is. De energiestroom wordt gestimuleerd, zodat het lichaam meer kracht en vitaliteit beschikbaar heeft.
  • Trauma oplossen 
    Net als mensen ervaren dieren kleine en grote schokken door onbekende en onverwachte situaties. Dit kan het tijdens het verblijf in een pension of asiel zijn, door mishandeling, of door “kleine dingen” zoals vuurwerk of harde geluiden, onweersbuien of ontmoetingen met andere dieren die leiden tot gedragsproblemen of gezondheidsproblemen. De Trauma-essence herstelt het energiesysteem en lost het trauma op zodat het dier in ontspanning en vertrouwen verder kan.

advies:

Voeg in de eerste week de Trauma-essence toe aan de Dieren-essence van uw keuze – het 10 ml flesje is hiervoor voldoende. Als uw huisdier gedragsproblemen heeft, raden we u aan om de Trauma-essence voor een langere periode te gebruiken totdat de symptomen verdwenen zijn en eventueel hulp van één van onze gedragsspecialisten in te roepen.

 

Hoe worden LichtWesen® essences toegepast?

Essences voor dieren:

Spray de essence meerdere keren per dag* in de hand en streel over de vacht.

Dieren voelen de frequentie van de essence en weten heel goed of ze het op dat moment nodig hebben. We hebben zelfs dieren gezien die mensen achterna renden tot ze de essentie hadden gekregen.

* Het is raadzaam geen dwang op het dier te leggen, maar om het aan te bieden: spray op de handpalmen en laat het dier aan uw handen ruiken. Wanneer het dier de essentie niet nodig heeft, loopt het weg of draait zijn kop weg.

Essence voor eigenaren van gezelschapsdieren:

I’m the Boss wordt wordt bij mensen op het lichaam gespoten (zoals de pols of handpalmen en in de mondholte).

LichtWesen®-producten voor dieren – wat is dat?

Sinds 1995 produceert LichtWesen AG producten die het menselijk energiesysteem stabiliseren. Veel gebruikers hebben ze met succes gebruikt, niet alleen voor zichzelf en in de therapeutische praktijk, maar ook bij hun huisdieren. Voor dieren heeft LichtWesen® in samenwerking met dieren-natuurgeneeskundigen en dierentrainers nu een aparte productlijn ontwikkeld, die speciaal is aangepast aan het trillingsbereik van de verschillende diergroepen.

Hoe werken de LichtWesen® Essences?

Omgevingsstoornissen en emotionele ervaringen leiden tot verstoringen in het energiesysteem. Dit heeft een negatieve invloed op gedrag en gezondheid – zowel bij mensen als bij dieren. LichtWesen® essences zorgen voor ontspanning, harmonie en evenwicht – ze brengen het energiesysteem weer in balans, zorgen voor een goede energie stroom en daardoor voor stabiliteit in lichaam en gevoel. (body-mind-soul & spirit)