• Beschrijving

Jaarmix 2020         (nr.42 Jahresmischung 2020)

Balans van binnen geeft ruim baan om in stormachtige tijden je pad vreugdevol te vervolgen.

Liefde, dankbaarheid, plezier en gemak zijn de peilers van ons leven, de ondersteuning van de Jaarmix 2020 helpt je om meer bewustzijn in deze gebieden te ontwikkelen. Ze versterkt de reeds aanwezige talenten en ervaringen waar we op kunnen bouwen en laat je IN-zien waar je aandacht op gevestigd zou mogen zijn.

Elk jaar in september dient zich de energie aan die we in de komende periode van 21 maanden kunnen gebruiken bij uitdagingen en kansen die zich in die periode voordoen. De combinatie van ondersteunende energieën krijgt de naam Jaarmix met het getal van het komende jaar. Zo blijft alles overzichtelijk. Maar in werkelijkheid loopt de periode dus niet van januari tot december, het loopt van september tot juli een jaar later (21 maanden dus).

 • Wat is de uitdaging van 2020?
 • Hoe haal ik het maximale uit de Jaar-energie?
 • Opbouw van je Bewust Zijn door de jaren heen
 • Voor wie is de energie van de Jaarmix?
 • Hoe gebruik ik de Jaarmix?
 • Wat zit er in de essence van de Jaarmix?

Iedereen is verschillend, we hebben allemaal een eigen persoonlijkheid en een eigen set met uitdagingen in ons leven. Toch zijn er elk jaar in grote lijnen uitdagingen waar we allemaal mee te maken krijgen als onderdeel van ons proces en de evolutie.
Om die uitdagingen die voor ons allemaal gelden zo goed mogelijk te ondersteunen is er de Jaarmix van LichtWesen. Ze helpt om duidelijk te maken welke stukken je meer individueel kan en mag aanpakken en welke voor de hele mensheid gelden.

Omdat onze authenticiteit steeds meer naar voren mag komen en je mag laten zien wie je werkelijk vanuit je kern bent, helpt het om je bewustzijn te ondersteunen en te laten groeien met de thema’s van het jaar. In dit geval gaat het om de transitie van buiten naar binnen.

Wat is de uitdaging van 2020?

In grote lijnen komt het erop neer dat je in 2020 ontwikkelings-stappen mag maken op het gebied van innerlijke rust en de oplossing niet buiten jezelf maar binnenin jezelf vinden.
Dat klinkt mooi maar wat bedoel ik daar nu mee?
Door de jaren heen hebben we elk jaar bewust of onbewust stappen gezet die ons leiden tot het punt waar we nu staan. Je bewustzijn is daardoor verrijkt en gegroeid, je bent in dat opzicht veranderd door de uitdagingen van de voorgaande jaren.
In 2020 zullen er meer situaties de mogelijkheid bieden om te zien hoe jouw manier van oplossingen aandragen veelal buiten jouzelf gevonden werd waarbij de afhankelijkheidsfactor van een ander groot is. Tijd om die afhankelijkheid los te laten en om te draaien.

Hoe haal ik het maximale uit de Jaar-energie?

Nu je weet wat de uitdaging is van 2020 wordt het tijd om te kijken hoe je jezelf zo goed mogelijk de ruimte kan geven en gunnen om vooruitgang in je leven en bewustzijn zo makkelijk mogelijk te maken.

Wat kan je doen om het maximale uit de Jaar energie te halen?

 • Neem de tijd om dingen gewaar te worden wimpel ervaringen niet klakkeloos af
 • Let op je ademhaling als je adem stagneert, stagneert ook de flow
 • Mediteer met de Jaarmix gebruik de energie van de Jaarmix om mee te mediteren en om IN-zichten te ontvangen over wat NU speelt
 • Wees realistisch wanneer je naar een (lastige) situatie kijkt, benoem de feiten en kijk dan nog eens. Emoties maken het verhaal groter dan dat het vaak werkelijk is.
 • Zorg voor rust door over-prikkeling en een tekort aan rust momenten ervaar je spanning
 • Ga de natuur in wandel als het lukt dagelijks lekker buiten, het liefst in de natuur. Dat hoeft niet perse een bos te zijn, een park of langs een weiland is ook natuur. Heb je een stukje groen in de buurt, gebruik dat dan. Hap zuurstof om je lijf en bewustzijn te voeden.
 • Vertrouw op jezelf blijf dicht bij je gevoel en wees jezelf, alleen dan kun je ontwikkelen
 • Zorg voor geborgenheid dat geeft veiligheid en ruimte voor jouw innerlijke rust. Denk aan een fijne plek in huis, iemand om mee te sparren of praten, goede voeding om je lijf te ondersteunen en regelmatig bewegen of sporten horen daar ook bij
 • Verander je gedrag wanneer je merkt dat jij je ergens niet meer comfortabel bij voelt, de Jaarmix helpt je dit gedrag te herkennen en de transitie te maken van oud naar nieuw.
 • voorkom een kort lontje zorg goed voor jezelf door je innerlijke impulsen te leren kennen.

Het is zeker aan te raden om te zien of er nog iets van de voorgaande jaren is ‘onderontwikkeld’ en daar alsnog de betreffende jaarmix voor te gebruiken (zie ‘overzicht thema’s van voorgaande jaren’ op de volgende bladzijde)

Opbouw van je Bewust Zijn door de jaren heen

Door de grote overbrugging van verschillende perioden (jaren) zijn de ondersteunende energieën nog werkzaam in voorgaande en opvolgende jaren! Voor bijvoorbeeld 2020 is tot en met Juni 2020 de Jaarmix 2019 belangrijk!

Aanvullend hierop is elk voorgaande periode een voorbereiding op de volgende.
Elke periode heeft een speciaal thema waar leerfasen en oefenmomenten in zitten.
Wat je met de kansen van zo’n periode doet is het zaad voor de volgende periode!
Dus hoe beter je de kansen benut, hoe beter je oogst straks is…

Wanneer je in de overlappende periode van 2019 (tot juli 2020) de zaadjes plant, heb je meer kracht, rust en wijsheid om de obstakels en uitdagingen van 2020 en de volgende jaren aan te gaan.

Overzicht van thema’s van voorgaande jaren:

Wat hebben we de afgelopen jaren (onbewust) al doorgewerkt?

2019 – Met Focus en Moed Onverstoorbaar op je doel af gaan

2018 – Innerlijke kracht hervinden en Samenwerken

2017 – Veilig jouw weg vinden

2016 – Sterk zijn en Oprecht Handelen en Leven

2015 – Opbloeien en jouw Succes definiëren

Voor wie is de energie van de Jaarmix?

Voor iedereen die meer Liefde, Dankbaarheid, Plezier en Gemak in zijn of haar leven wil ervaren is de Jaarmix een prachtige algemene ondersteuning. Het thema van het jaar helpt je om dat wat nu nog niet bewust is, bewust te maken. Daardoor kun je de ballast die als ruis in je leven aanwezig is loslaten en nieuwe keuzes maken die beter bij je passen of respectievelijk jou meer vervullen.

Het is metname geschikt voor jou als je:

 • meer innerlijke rust en harmonie wilt
 • meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen
 • jouw ware zelf, jouw authenticiteit wilt ontdekken en uitdragen
 • vanuit je passie keuzes wilt maken op een makkelijke manier
 • jouw passie wilt ontdekken
 • voelt dat je aan een volgende stap toe bent in je ontwikkeling
 • meer gevoel van veiligheid en innerlijke wijsheid wilt ervaren
 • er aan toe bent de veranderingen zelf te sturen van binnen in jou
 • niet meer afhankelijk wilt zijn van het leven wat jou heen en weer gooit

Hoe gebruik ik de Jaarmix?

Het flesje Jaarmix 2020 is met een verstuiver uitgerust. Je kunt de geurloze vloeistof (essence) op de volgende manieren gebruiken:

 • spray in een glas drinkwater (2 pompjes op 500 ml)
 • sprayen in je aura (2 pompjes)
 • op je pols sprayen, wrijven en inademen – neem een moment rust om te ervaren wat er gebeurt
 • spray het op je nekwervel ( C7 ) onderaan je nek – hij steekt iets uit.
 • gebruik het om te mediteren, houd het flesje tijdens de meditatie in je hand
 • houd het flesje in je hand als je slaapt om tijdens de nacht door te kunnen werken

De standaard dosering is 2 maal daags 2 pompjes.
Kies een van de manieren om de Jaarmix toe te passen. Je kunt altijd afwisselen, besef echter wel dat wanneer je het flesje alleen vasthoud zonder de essence in je systeem te brengen, het effect iets minder sterk kan zijn.

Bij langer gebruik is het zinvol om te overwegen een Murano bedel met deze energie te dragen. De Bedel heeft als voordeel dat ze niet leeg kan. Aangezien het een ondersteuning voor 21 maanden is kan het zinvol zijn om de bedel dagelijks aan een ketting of armband te dragen.
Zo is de ondersteuning continue en kun je het niet vergeten.

Tevens heeft de bedel als voordeel dat je op onverwachte momenten wanneer je de ondersteuning goed zou kunnen gebruiken, deze altijd al bij je hebt.

Wat zit er in de essence van de Jaarmix?

De geurloze essence bestaat uit een water en biologische alcohol verbinding die als drager dient voor de energetisch werkzame stoffen.
Energetisch werkzame stoffen zijn geen fysieke onderdelen die in de vloeistof terug te zien zijn, het is net als een draadloos netwerk. Je ziet het niet, je kunt het wel voelen en het zorgt ervoor dat er iets in beweging gezet wordt waardoor je computer of telefoon verbonden is met een ‘veld’ van trilling.

Werkzame energieën in de Jaarmix 2020 zijn:

(opgestegen Meester)
Christus; helpt om de authenticiteit – jouw ware zelf – te herontdekken,
Maria; geeft innerlijke rust door geborgenheid en omarmd voelen,
Kuthumi; door de ruis van overtuigingen de realiteit blijven zien,
(Aard Engel)
Boom; expansie naar alle kanten – boven & onder, groei en stabiliteit,
(AartsEngel)
Haniel: helpt je op te richten, en de ruimte te pakken om te stralen,
(Elohim)
Witte straal: reiniging en zuiverheid om je innerlijke licht te versterken,
Groene straal; heling op alle niveau’s, groei en transitie
Gouden straal; compassie en daadkracht vanuit passie en rust

Waarom zit er Alcohol in?

De biologische alcohol is puur ter conservering van de essence (met andere woorden om te waarborgen dat het water niet kan bederven), daarom is er gekozen om een zo laag mogelijk percentage (nl. 20%) te gebruiken. Dit kan zo laag omdat het niet als oplosmiddel nodig is.

Verkrijgbaar in:
spray van 30 ml – goed voor 2-3 maanden.

Bedel handgemaakt van Honing-kleurig Muranoglas met 925 Zilver

Auteur ~ Erica H. ~ LichtWesen