• Beschrijving

Ich löse das trauma

Voor het verhelderen van kleine en grote schokken en trauma's, zowel in acute situaties als voor gebeurtenissen uit het verleden,

na schokkende ervaringen om de trauma's achter terugkerende gedragspatronen en klachten op te lossen, als energetische begeleiding van therapie, na ongelukken, tijdens massages en spanning, voor kinderen in gescheiden situaties, (echtscheiding) ook voor heling van het innerlijke kind

om jezelf te vinden, jouw ware wezen

Zowel voor kinderen vanaf 6 jaar – 21 jaar / volwassenen / ouderen …

OMSCHRIJVING

Mensen ervaren herhaaldelijk kleine en grote schokken, van geboorte tot op hoge leeftijd. Letsel en ongevallen zijn ook schokken die het energiesysteem aantasten. Wanneer ze zich verankeren in het zenuwstelsel treden trauma's op en reageert het lichaam automatisch in bepaalde situaties. Bevriezing, klachten, gevoelens en gedragingen die niet bij de situatie passen, kunnen het gevolg zijn.

 

Om de schokken energie uit het energiesysteem en dus ook uit het lichaam te halen, is de energiespray “Ich löse das trauma” ontwikkeld. Het wordt gebruikt als energetische ondersteuning bij het verlichten van trauma's, maar ook bij lichamelijke klachten of na blessures om de onderliggende schok energetisch los te laten.

 

Wij raden aan om de energiespray samen met de “Ich regenerier” spray te gebruiken, omdat deze de energiestroom activeert waardoor het lichaam meer energie beschikbaar heeft voor regeneratie en het energiesysteem weer een stabiel evenwicht krijgt.

Energieën inbegrepen: Elohim groen , goud , violet , magenta ; Maria , Kwan Yin , Raphael , Chamuel , Haniel