• Beschrijving

Vliegangst overwinnen

Vakantiepret en vliegen kunnen zeker hand in hand gaan!
Ontdek het zelf met onze spray tegen vliegangst.

·        energetische ondersteuning bij vliegangst

·        jezelf ontspannen

·        vertrouwen en stabiliteit hervinden tijdens het reizen

Aviofobie oftewel vliegangst kan zich op verschillende manieren uitten, er zijn zelfs veel uiteenlopende situaties waarin vliegangst toeslaat. Bij de een kan het idee aan een vliegreis het ergste veroorzaken terwijl de ander er pas last van krijgt tijdens de vlucht door bijvoorbeeld turbulentie.

Elke vorm en intensiteit zorgt voor ongemak en kan de pret van (het plannen van) een (verre) vakantie flink bederven.

Bij een onbehaaglijk gevoel tijdens het opstijgen, het idee van lange vluchten op grootte hoogte, het gevoel nergens heen te kunnen om te vluchten, angstgevoelens leiden vaak tot paniek en een drukkend gevoel op de borst, benauwdheid, misselijkheid en hoge hartslag.

Maak het vliegen aangenamer door de combinatie van Vliegangst overwinnen en Reizen als ondersteuning te gebruiken.
Tezamen werken ze aan stabiliteit en vertrouwen in het proces.
Steeds wanneer de angst voor het vliegen optreedt, ter ondersteuning gedurende de vliegreis, en angst-beheersende situaties voor de vlucht is deze combinatie je steun en toeverlaat.

Voel je vrij in het luchtruim! ‘Vliegangst overwinnen’  lost de energetische blokkades op die leiden tot vliegangst. Daarmee stap je onbevangen in het vliegtuig, geniet je van je vliegreis en kom je ontspannen op je vakantie verblijf of zakelijke besprekingen aan.

“Ervaring van een gebruiker: Mijn plezier in reizen werd iedere keer vertroebeld door de paniek die ik voor het vliegen had. Een vriendin had mij deze spray gegeven en ik heb het tegen mijn zin in toch gebruikt – ik geloof nu eenmaal niet in dit soort dingen. Maar ik heb voor de eerste keer in een propeller vliegtuig bij het raam gezeten en zelfs naar buiten gekeken en kon zowaar een beetje genieten!”

Hoe gebruik je deze ondersteuning?

Reise essence spray je 2 uur voor het aanvang van de reis bovenop je hoofd (kruinchakra) of onder de tong.
Blijf ieder 1 a 2 uur gedurende je reis herhalen tot je op plaats van bestemming aangekomen bent.

Vliegangst overwinnen spray je 30 minuten voor het aan boord gaan op de binnenkant van je polsen en je vingertoppen. Masseer vervolgens zachtjes met de vingertoppen je slapen om de essence daar ook aan te brengen en ontspanning te bevorderen. Herhaal wanneer je merkt dat de spanning weer toeneemt. Bij extreme vliegangst elk (half) uur herhalen.
tip: Ook thuis te gebruiken bij de gedachte aan vliegen en de angst die dan al kan ontstaan.

Gaat je reis naar een plek met veel tijdsverschil en wil je een jetlag voorkomen? Kies dan voor de set met de olie van Kamakura. Deze olie wordt op het derde oog aangebracht op het moment dat je op je bestemming bent aangekomen om de tijdzone te ‘resetten’.

 

Geen vliegangst maar wel ondersteuning voor reizen en anti-jetlag?