• Beschrijving

Geurspray voor jongen of meisje

KLEINE HELDEN EN HELDINNEN

Levertijd: 1-3 dagen

 Energetische ondersteuning voor elke ontwikkelingsfase van een kind

Voor de dagelijkse school en kleuterschool, leren fietsen, vrienden maken; om nieuwe en onbekende situaties moedig en zelfverzekerd onder de knie te krijgen. Ondersteunt ook gevoelige en gereserveerde kinderen

Op de plaats

Verkrijgbaar als geursprays - voor LITTLE HEROES met steendennen en grapefruit, voor LITTLE HEROES met hout en mandarijn - en als sprays zonder geur.

 

30 ml (= 1 fl oz.)

 

OMSCHRIJVING

Het leven van onze kleine is vol uitdagingen. Of het nu gaat om school, de kleuterschool, leren fietsen of vrienden maken: alles is nieuw en spannend voor ze. Het is heel normaal dat ze daarbij soms de moed verliezen. Vaak is er maar een beetje ondersteuning nodig om van een grote uitdaging een spannend avontuur te maken.

 

De energiesprays KLEINER HELD en KLEINE HELDIN ondersteunen de ontwikkelingsstappen van het kind zodat het groeit met zowel positieve als onaangename ervaringen. Ze helpen hen moedig en zelfverzekerd te zijn, hun plaats te vinden en die in te nemen.

 

Deze energiesprays geven gevoelige kinderen ook het zelfvertrouwen om zich vrij te ontwikkelen. Het is gemakkelijker voor hen om hun angst voor onbekende situaties te overwinnen.

 

Toepassing:

 

Spray eenvoudig meerdere keren per dag op de polsen of handpalmen.

Gebruik meerdere keren per dag voor speciale uitdagingen.

De energieën zijn identiek in beide sprays; ze ondersteunen het individuele evenwicht tussen man en vrouw. De geuren zijn echter anders.

 

Energieën inbegrepen: Elohim kristallijn, groen, roze, geel, zilver, goud; Djwal Khul, Maria, Kuthumi, Maha Chohan, Lao Tse, Hilarion, Michael, Haniel

 

Hoe kan je je kind ondersteunen ?

OPEENS EEN KLEUTERKIND

Mijn kleintje begint met de kleuterschool. Hoe kan ik energetisch ondersteunen?

Tijdens de acclimatisatieperiode blijft de moeder of vader bij het kind. Maar wat kun je energetisch doen als die tijd voorbij is?

 

KINDEREN HEBBEN ONDERSTEUNING NODIG, VOORAL TIJDENS DE ACCLIMATISATIEPERIODE

Op de kleuterschool blijft het kind alleen, alleen met andere kinderen, alleen met een vreemde volwassene, alleen in een vreemde omgeving en ook met nieuwe situaties. Omdat het kind op de kleuterschool een stap naar zelfstandigheid moet zetten en sociale, psychomotorische en intellectuele vaardigheden moet ontwikkelen. Het kind moet en moet leren omgaan met anderen, ook al mogen ze ze niet. Het moet zelfvertrouwen en motivatie ontwikkelen en niet het plezier verliezen om dingen uit te proberen en nieuwe manieren te vinden. Het maakt niet uit hoe goed of capabel de verzorgers zijn, het kind zal aan de ene of de andere kleine of grote pijn lijden. Er zullen fasen zijn waarin hij trots en gelukkig is, maar ook fasen van verzet, woede en ontkenning.

 

HOE U UW KIND OP DE KLEUTERSCHOOL ENERGETISCH KUNT ONDERSTEUNEN

U kunt uw kind energetisch ondersteunen. Hier is een kleine compilatie van geschikte LichtWesen-essences voor kleuters. Alle LichtWesen-essences en -producten lossen energetische blokkades in het energiesysteem op, inclusief degene die zijn ontstaan ​​door eerdere pijnlijke en traumatische ervaringen, en harmoniseren de energiestroom zodat uw kind meer energie beschikbaar heeft:

 

LITTLE HERO en LITTLE HERO - de aanmoedigingssprays voor meer zelfvertrouwen

 

De LichtWesen Mutmachengel - Iets om aan vast te houden in scheidingssituaties; als het kind bijvoorbeeld niet naar de kleuterschool wil zonder zijn ouders.

 

De LichtWesen Beschermengel: De Beschermengel voor de "kleine engel" is een energetische bescherming die de aura stabiliseert en zo ook helpt om stabiel, zelfverzekerd en rustig zijn weg te gaan en aanstaande taken uit te voeren. Voor veel kinderen is de beschermengel iets dat ze altijd oppikken als ze bang zijn. Die je in je zak stopt. Wat haar eraan herinnert dat de moeder en vader liefdevol aan haar denken.

 

Indigo - voor kinderen die “anders” zijn en er al ervaringen mee hebben op de kleuterschool. Het maakt niet uit of het kind er anders uitziet of zich anders gedraagt: deze essentie verlicht de innerlijke spanning en onzekerheid die ontstaat door anders te zijn. Het kind kan accepteren dat het anders is en zijn eigen weg vinden - en in het beste geval de gaven herkennen van 'anders zijn'.

 

Soms is de stap naar de kleuterschool voor de ouders moeilijker dan voor de kinderen, vooral als het kind vraagt: "mama / papa, wanneer ga je?" Wat helpt ouders hier energiek:

 

KwanYin : loslaten en mededogen voor jezelf

 

Haniel : Moed voor je eigen ontwikkelingsstap

 

El Morya : vertrouwen; als je je teveel zorgen maakt

 

Maar ouders kunnen ook  LITTLE HERO en LITTLE HERO nemen .

 

DE EERSTE SCHOOLDAG

Hoe kan ik mijn kind energetisch ondersteunen zodat het de komende ontwikkelingsstappen en uitdagingen het hoofd kan bieden?

 

SCHOOLINSCHRIJVING - NIEUWE SCHOOL - NIEUW SCHOOLJAAR

Onze jong en oud worden voortdurend geconfronteerd met ontwikkelingsstappen en uitdagingen. Afhankelijk van hun persoonlijkheid en eerdere ervaringen gaan ze er anders mee om: sommigen kijken uit naar de nieuwe, de nieuwe kinderen, de leraren, de nieuwe ervaringen. De anderen zijn zenuwachtig opgewonden.

In het beste geval - en ook met de juiste ondersteuning van ouders - leert het kind iets voor het leven: hoe ga je om met verschillende mensen? Hoe kun je aan de verwachtingen voldoen zonder voorover te buigen of te stressen? Hoe ga je om met taken die zich opstapelen als een dreigende berg? Hoe motiveer je jezelf, zelfs als je er geen zin in hebt?

ONDERSTEUN HET KIND ENERGETISCH, in vele omstandigheden in het leven van elke dag : scheiding, nieuwe woonplaats, verhuizen, nieuwe bijkomende grootouders in samengesteld gezin …

U kunt uw kind ook energetisch ondersteunen. Hier is een kleine compilatie van geschikte LichtWesen-essences om naar school te gaan, om te leren en voor zelfvertrouwen in vele omstandigheden. Alle LichtWesen-essenties en -producten lossen energetische blokkades in het energiesysteem op, inclusief degene die zijn ontstaan ​​door eerdere pijnlijke en traumatische ervaringen, en harmoniseren de energiestroom zodat uw kind meer energie beschikbaar heeft:

LITTLE HERO en LITTLE HERO - de aanmoedigingssprays voor meer zelfvertrouwen

De LichtWesen Mutmachengel - Iets om aan vast te houden in scheidingssituaties; als het kind niet zonder ouders wil worden achtergelaten of als ze eerdere speelkameraadjes missen.

De LichtWesen Guardian Angel - voor de start van school en begeleiding in het dagelijks leven - is een energetische bescherming die de aura stabiliseert en zo ook helpt om stabiel, zelfverzekerd en rustig je weg te gaan en aanstaande taken te voltooien. Voor veel kinderen is de beschermengel iets dat ze altijd oppikken als ze bang zijn. Dat stopten ze in hun zakken. Dat herinnert haar eraan dat de moeder en vader liefdevol aan haar denken.

Indigo - voor kinderen die “anders” zijn en er al ervaringen mee hebben op de kleuterschool. Het maakt niet uit of het kind er anders uitziet of zich anders gedraagt: deze essentie laat de innerlijke spanning los die ontstaat door anders te zijn. Het kind kan accepteren dat het anders is en zijn eigen weg vinden - en in het beste geval de gaven herkennen van 'anders zijn'.

Elohim geel en turkoois- deze twee essenties samen maken leren leuk. Geel verhoogt energetisch het begrip, de bereidheid om te leren en het plezier van leren, turkoois versterkt de speelse benadering en creativiteit - ook voor het vinden van een oplossing. Misschien ken je het verhaal van Carl Friedrich Gauß en hoe hij de beroepsklas van de leraar saboteerde als een 9-jarige: jarenlang had de leraar de studenten de taak gegeven om alle getallen van 1 tot 100 bij elkaar op te tellen en zijn krant in alle rust te lezen. Gauss zag snel door dat hij alleen paren hoefde te vormen: 1 en 100 - 2 en 99 - 3 en 98 - en kreeg altijd hetzelfde resultaat: 101. Toen hoefde hij alleen maar te tellen hoeveel van dergelijke paren er waren en had het eindresultaat - na slechts vijf minuten, tot ergernis van de leraar.