Balancer kristal - mobiel - rond

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Lichtwesen

Ronde vorm om overal mee te nemen

Werkzame energieën:

De Blauwe, Gouden, Zilveren, Violette en Magenta straal van de Elohim, 
Scheppingsstralen Blauw, Goud en Violet, 
zwarte Toermalijn, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Gentiaan en Verbena

Kleur : diep braamrood

De straling in onze omgeving is duidelijk toegenomen; elektrische apparaten, WiFi, draadloze oplaadpunten, beeldschermen, mobiele telefoons en zendmasten veroorzaken elektromagnetische velden die door steeds meer mensen gevoeld worden met alle invloeden daarvan.

De nieuwe LichtWesen® Balancer kristal harmoniseert het veld in de omgeving/ruimte zodat verschillende stralingen ons minder belasten. Dit wordt bevestigd door onze Test-personen die gedurende een periode van van meerdere weken de Balancer-Kristal gebruikten. Ze voelden zich achter de computer doorgaans meer helder en ontspannen.
Wanneer de kristal in de slaapkamer hing werden zij meer uitgerust wakker na het slapen.

  • Langwerpige vorm om op te hangen (lengte 60 mm)
  • Ronde vorm om bij je te dragen (doorsnede 39 mm)

 

Opmerking: De kleur is diep donkerpaars net als rijpe bramen

De Langwerpige variant is als ruimte of kamer kristal bedoeld, terwijl de ronde een praktische vorm heeft om in een broekzak bij je te dragen. Dit kan vooral handig zijn wanneer je op verschillende plaatsen werkt (flex-plek), wanneer je in een andere omgeving bent of wanneer je reist.

Zeker bij treinreizen in de huidige tijd met dubbeldekkers is het raadzaam om de kristal bij je te dragen tegen de enorme hoeveelheid electromagnetische smog van de bovenleiding. (1.500 Volt en de Hoge Snelheid Lijn zelfs 25.000 Volt) De komende jaren gaat dit voltage in Nederland van de ‘gewone’ bovenleiding verdubbelen naar 3.000 Volt.

Om in meerdere ruimten gebruik te kunnen maken van de weldadige werking van de Balancer kristal, hebben we 2 sets samengesteld, al naar gelang uw behoefte.

Set Individu bevat 1 ruimte hanger (lang) & 1 mobiele Balancer (rond)

Set Familie bevat 3 ruimte hangers  (lang) & 3 mobiele Balancers (rond)

 

Het verschil tussen de Stabiliteitskristal en de Balancer kristal

  • De Stabiliteitskristal stabiliseert het energieveld van de mens en bouwt deze sneller op wanneer er schade aan ontstaat. Daarom wordt dit kristal op het lichaam gedragen.
  • De Balancer kristal harmoniseert de ruimte waar wij als mens in de electromagnetische straling  leven en werken. Daarom word deze kristal als ruimte kristal op gehangen.
  • Voor zeer hoog gevoelige mensen is een combinatie van Stabiliteitskristal en Balancer kristal ideaal.

Werkzame energieën:

De Blauwe, Gouden, Zilveren, Violette en Magenta straal van de Elohim, 
Scheppingsstralen Blauw, Goud en Violet, 
zwarte Toermalijn, Rozenkwarts, Rutielkwarts, Gentiaan en Verbena