• Beschrijving

Behoort niet alleen tot 2017, kan altijd gebruikt worden omdat de aangestipte noodwendigheden voor iedereen anders in een ander jaar kunnen voorkomen.

Veilig je weg vinden – stabiel zijn 

Jaarmix 2017

  • Je eigen weg vinden
  • Zorgvuldig de volgende stap zetten
  • Blokkerende structuren oplossen
  • Je ruggengraat sterken
  • Stabiel zijn

Wat staat ons te wachten?
In 2017 zullen gebeurtenissen en ontmoetingen versterkt dingen als blokkades, emotionele verwondingen, innerlijke tekorten en ontevredenheid omhooghalen. Dat gaat stress opleveren. Terwijl het in 2016 er om ging om kracht op te bouwen, gaat het er nu om dat je met behulp van deze kracht stabiel blijft. Dan kun je trots en recht vooruit door zulke uitdagingen je weg vinden.

Wat helpt hierbij?

Waar het allemaal om draait is: 
rustig en kalm blijven zonder overhaast te handelen. 
Steeds opnieuw is het raadzaam om je af te vragen: Hoe vervolgt mijn weg zich? Wat kan ik NU doen? Wat heb ik daarvoor nodig? Het is belangrijk van gedachten te wisselen met mensen die gelijkgestemde of dezelfde doelen hebben. Tijdens het uitwisselen met hun vinden we inspiratie voor het nieuwe, en hulp voor visies en projecten. Meditatie, Yoga, beweging, natuur en andere manieren om onszelf te hervinden, helpen ons gecentreerd te blijven. Het is ook van groot belang dat je goed voor je lichaam zorgt.

Hoe ondersteunt de Jaarmix 2017 ons?

De Jaarmix helpt om turbulente en lastige tijden te doorstaan, stabiel te zijn en ‘in het oog van de orkaan’ rustig en kalm te blijven. Ze transformeert blokkades, helpt los te komen en zo steeds meer jezelf terug te vinden. 
De Jaarmix verbind je met je innerlijke wijsheid, die je bewust maakt wat voor jouzelf te doen is en hoe je daarbij het grote geheel het best kan dienen.
Zo vind je de weg en de kracht om die weg te gaan – vaak met humor.

In de Jaarmix 2017 werken de energieën van Aarde, Metatron, Saint Germain, Christus en de Kristallijne en Groene straal van de Elohim.

De componenten:

Stabiel en volhardend zijn (Aarde) – gecentreerd zijn en in je kracht blijven; bewust met de aardse omstandigheden zijn; kalmte en geduld; je lichaam voeden.

Bewust zijn en handelen (Metatron) – waarnemen wat onder de oppervlakte ligt, zowel bij jezelf als ook in situaties; blokkerende structuren oplossen; zorgvuldigheid.

Je ontwikkelen en heel worden (Groene straal van de Elohim) – Groei en welzijn voor lichaam, geest en ziel.

Je verbinden (Kristallijne straal van de Elohim) – In contact zijn met je ware wezen, je ziel en je hogere bewustzijn – de aanwijzingen van deze delen duidelijk waarnemen.

Vrij en humoristisch zijn (Saint Germain) – Jezelf van beklemmende structuren en gedragspatronen bevrijden; Humor hebben en om jezelf en de situatie kunnen lachen. 

In liefde en waarheid handelen (Christus) – Ruggengraat hebben; Trouw aan jezelf blijven; Verantwoording voor jezelf nemen; Ondersteuning vragen; Oprecht tezamen zijn met anderen.

Ondersteunende meditatie:
Stel je voor hoe je een beek oversteekt, waarbij je bewust en zorgvuldig op de stenen stapt die boven het wateroppervlak uitsteken. De stenen zijn glad, het water stroomt en elke stap moet opnieuw getoetst worden, qua stabiliteit, om zeker te kunnen staan. Je kunt je door je innerlijke wijsheid en liefdevolle spirituele krachten laten ondersteunen.

(variaties – probeer de stenen eens bedekt met herfstblaadjes, mos, ijs of sneeuw voor te stellen. Je kunt er ook voor kiezen om juist heel uitgeslepen gladde stenen of heel puntige, wiebelige stenen voor je stabiliteit in deze meditatie te gebruiken.)

De energie van de Jaarmix is als geurloze Essence verkrijgbaar in een 30 ml verstuiver.
Tevens is er een Groene LichtWesen Bedel die permanent werkt wanneer hij gedragen wordt. 

Gebruik van de essence: één of meermaal daags verstuiven op het lichaam, in de aura en in de energiecentra’s. De essence kan ook direct in de mondholte verstoven worden. De Jaarmix laat zich goed met andere LichtWesen energieën combineren en blijven werkzaam als het betreffende jaar voorbij is. Door thema-energie zijn er na het jaar evengoed voordelen in de ondersteuning