• Beschrijving

Welzijn voor kleine dieren

Welzijn voor kleine dieren is als een deken van ontspanning;
Welness in een flesje :

"Welzijn voor kleine dieren" is de energiedouche voor elke dag. Vooral kleine dieren behoren tot de liefste metgezellen van jongeren die ze niet altijd diervriendelijk behandelen. "Welzijn voor kleine dieren" verheldert en reinigt het dier en brengt het weer op eigen kracht.

 

Welzijn voor kleine dieren is geen kalmeringsmiddel, het ondersteunt om -wanneer de situatie dat toelaat- even helemaal in de ontspanning te komen en rust te vinden.

Vooral als er meerdere (soorten) dieren bij elkaar leven levert de essence “welzijn voor kleine dieren” een weldadige bijdrage aan samenleven en harmonie in huis

Hoe gebruik ik Welzijn voor kleine dieren ?  Het flesje Welzijn voor kleine dieren is met een verstuiver uitgerust. Je kunt de vloeistof (essence) op de volgende manieren gebruiken:

·        spray in het drinkwater

·        spray over het voer *

·        op je hand en strijk over de vacht van het diertje

·       direct op de vacht

·        en evt als extra aanvulling bij uitwendig gebruik op de mand of het kussen van de hond (zijn/haar ‘plaats’)

 

 

Hoe worden LichtWesen® essences toegepast?

Essences voor dieren:

Spray de essence meerdere keren per dag* in de hand en streel over de vacht.

Dieren voelen de frequentie van de essence en weten heel goed of ze het op dat moment nodig hebben. We hebben zelfs dieren gezien die mensen achterna renden tot ze de essentie hadden gekregen.

* Het is raadzaam geen dwang op het dier te leggen, maar om het aan te bieden: spray op de handpalmen en laat het dier aan uw handen ruiken. Wanneer het dier de essentie niet nodig heeft, loopt het weg of draait zijn kop weg.

Essence voor eigenaren van gezelschapsdieren:

I’m the Boss wordt wordt bij mensen op het lichaam gespoten (zoals de pols of handpalmen en in de mondholte).

LichtWesen®-producten voor dieren – wat is dat?

Sinds 1995 produceert LichtWesen AG producten die het menselijk energiesysteem stabiliseren. Veel gebruikers hebben ze met succes gebruikt, niet alleen voor zichzelf en in de therapeutische praktijk, maar ook bij hun huisdieren. Voor dieren heeft LichtWesen® in samenwerking met dieren-natuurgeneeskundigen en dierentrainers nu een aparte productlijn ontwikkeld, die speciaal is aangepast aan het trillingsbereik van de verschillende diergroepen.

Hoe werken de LichtWesen® Essences?

Omgevingsstoornissen en emotionele ervaringen leiden tot verstoringen in het energiesysteem. Dit heeft een negatieve invloed op gedrag en gezondheid – zowel bij mensen als bij dieren. LichtWesen® essences zorgen voor ontspanning, harmonie en evenwicht – ze brengen het energiesysteem weer in balans, zorgen voor een goede energie stroom en daardoor voor stabiliteit in lichaam en gevoel. (body-mind-soul & spirit)