Ich bin in meinem Reich ! KRISTAL

Bestel
  • Beschrijving

Kristal "Ik ben in mijn koninkrijk"

Het kristal kan niet geretourneerd worden, het werd speciaal besteld n het buitenland voor U.

 
Elohim wit, paars, blauw, turkoois
 
Creatie straal geel
 
aanwezig zijn
 
Lao Tse, Sanat Kumara, Djwal Khul, Maria
 
Boom, Haniel, Chamuel
 
en bovendien de energieën van de elektrosmogbalancer (Elohim blauw, magenta, violet, goud, zilver;
 
Creatie straalblauw, violet, goud; Rutielkwarts, zwarte toermalijn, rozenkwarts; Gentiaan, verbena)
 

Keer op keer hebben we "onze eigen ruimte, onze eigen ruimte" nodig, hetzij thuis, in meditatie of op het werk. We hebben een ruimte nodig waar we ons kunnen concentreren, ons comfortabel voelen of ontspannen, ongeacht wat er om ons heen is.

 

Bovendien verandert onze werkomgeving: desk sharing, co-working spaces en mobiele kantoren brengen flexibiliteit en nieuwe ontwerpmogelijkheden, maar vereisen ook dat ze zich dagelijks aanpassen aan nieuwe plaatsen, mensen, situaties, stemmingen. Voor mensen die gevoelig zijn voor elektrosmog, zijn de uitdagingen nog groter, omdat mobiele kantoren draadloze LAN-straling met zich meebrengen.

 

Maar zelfs thuis is het soms moeilijk om je te concentreren op wat je gelukkig maakt: je bent gestoord of afgeleid en het kan moeilijk zijn om bij te blijven, ook al wil je rustig lezen, ontspannen, naar muziek luisteren of creatief zijn met vrije tijd.
 
"Ik ben in mijn koninkrijk" werd zo ontworpen dat de ruimte waarin men moet werken of werken, het "eigen koninkrijk" wordt. Spuiten en kristal zuiveren energetisch en bouwen een harmoniserend energieveld op. Ze helpen om te focussen, om stabiel en aanwezig te zijn, om kalm te zijn en om in de flow te werken.

 

De focus van de kamerspray ligt op het energetisch reinigen.Ik ben in mijn koninkrijk" ondersteunt bovendien het menselijke energieveld, zodat het stabiel blijft, zelfs bij elektrosmog. Omdat het kristal compact is, kunt u het overal mee naar toe nemen, waardoor u het gemakkelijk kunt instellen - niet alleen op de werkplek, maar waar u ook maar wilt "uw ruimte".

 

Velen gebruiken de combinatie van kristal en kamerspray om een ​​plek sneller van bestaande energie te reinigen en een eigen stabiel veld op te bouwen. Gebruikers melden ook dat ze beter konden slapen met het kristal naast het bed en zich meer opgeknapt hebben hersteld.