BOJI stenen per paar 1 vrouwelijke en 1 mannelijke

Bestel
  • Beschrijving

Plaats de stenen bij elkaar in je nabijheid.

Boji stenen werken aardend, beschermend en brengen balans op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Ze stimuleren de doorstroming van energie en maken de energiebanen vrij van blokkades. Hierdoor worden mannelijke en vrouwelijke energie, de chakra’s en het gehele energielichaam in balans gebracht en kan negatieve of overtollige energie afgevoerd worden. Boji stenen helpen je in je kracht staan en een connectie maken met de aarde. Ze maken de geest helder, verminderen dwanggedachten, piekeren, nervositeit en negatieve emoties als boosheid en frustratie. Spiritueel werken boji stenen ook beschermend en helpen je verankeren in, of terugkeren naar, het hier en nu. Deze stenen zijn daardoor heel geschikt voor sjamanistisch en astraal reizen en andere spiritueel activiteiten waarbij het lichaam verlaten wordt. Fysiek hebben boji stenen een positieve werking op rugpijn, celvernieuwing, vermoeidheidsklachten, duizeligheid en bevorderen ze lichamelijk herstel.

Ze helpen de aura te laden; bevordert het verwijderen van blokkades;ze helpen het korte en lange termijn geheugen te stimuleren

Helpt de aura te laden

Een aura is een energieveld dat zich in lagen om ons heen bevindt. Deze lagen kunnen verschillende mooie kleuren hebben. Deze zijn hetzelfde als de chakra kleuren. Omdat je aura constant in beweging is kunnen deze kleuren ook steeds veranderen. Hoe gezonder je bent des te sterker is je aura. Wanneer je verzwakt bent ben je sneller vatbaar voor invloeden van buitenaf. Met als gevolg dat je jezelf onder andere erg vermoeid kan gaan voelen. Boji stenen helpen je om je aura te vullen met nieuwe energie.

Bevordert het verwijderen van blokkades

Door stress en onrust in je lichaam kunnen blokkades ontstaan die je uiteindelijk ook ziek kunnen maken. Vaak ben je hier zo aan gewend geraakt dat je het pas merkt wanneer je lichaam niet meer in balans is. Blokkades kunnen ook ontstaan door onverwerkte ervaringen in het verleden. Ervaringen  die te heftig waren om ze te durven voelen. Boji stenen kunnen helpen bij het opruimen van blokkades in het lichaam

Boji stenen helpen het korte en langer geheugen te stimuleren

Je geheugen kent een korte en lange termijn geheugen. In het korte termijn geheugen wordt zoals het woord al zegt informatie voor een korte tijd opgeslagen. Zoals informatie als woorden, namen en cijfers. Het korte termijn geheugen speelt ook een rol bij het onthouden van zintuigelijke gebeurtenissen. Door bijvoorbeeld te onthouden waar je je pen hebt gelaten die je net gebruikt hebt. Wanneer je de opgedane informatie die je binnenkrijgt belangrijk genoeg vindt wordt deze opgeslagen naar het langer termijn geheugen. Boji stenen helpen om zowel het korte als het lange geheugen te stimuleren.