• Beschrijving

Jaarmix 2022         (nr.42 Jahresmischung 2022)

OMSCHRIJVING

Ieder mens heeft een kern van zijn, een innerlijk licht dat niet wordt aangetast door indrukken, ideeën, beperkingen, blokkades. De jaarmix 2022 versterkt deze essentie, de ruggengraat en de moed om op te komen voor ons kunnen, onze waarheid en onze visies. Het lost blokkades zoals beperkende ideeën, emoties en gedragingen op, zodat we ons potentieel en onze mogelijkheden steeds meer aanboren. Als gevolg hiervan groeien we voorbij onze voorheen beperkte gedachten en acties en branden we voor onze visies en de taken die we hebben gekozen.

De jaarmix 2022 versterkt de eigenliefde en compassie voor jezelf en anderen. We begrijpen onszelf en de ander beter, reageren rustiger en toleranter, zonder onze waarden en behoeften te ontkennen.

De hoge trillingsfrequentie zal ons ook in 2022 vergezellen en zal blijven stijgen. De energiespray 2022 helpt om de beperkingen die zichtbaar worden los te laten en jezelf keer op keer te centreren en te stabiliseren. Het ondersteunt je bij alle groeistappen en helpt in moeilijke, conflictbeladen situaties om bewust te herkennen wat er geleerd moet worden, hoe je je gaven kunt gebruiken en hoe je op een meer onbezorgde of zelfs speelse manier met de situaties om kunt gaan. Er ontstaan ​​nieuwe, creatieve gedragingen en mogelijkheden.

 

In de jaarlijkse energie 2022 werken de Elohim stralen roze, goud en violet en de energie van Christus, Metatron en de boom.

Dit is idem voor in de tinktuur (essence)