INDIGO 46 - energieparel

Bestel
  • Beschrijving

INDIGO
Herken en leef je eigen aard, capaciteiten en gaven,
voor kinderen en volwassenen die anders zijn en daardoor vaak niet het gevoel hebben erbij te horen; helpt om iemands uniekheid te waarderen,
opent de toegang tot vermogens die buiten de rede en het fysieke wereldbeeld liggen
Vooral tegenwoordig worden veel mensen geboren met ongewone vermogens, zoals helderziendheid of toegang tot collectieve velden. Deze zijn vandaag meer dan ooit nodig. Maar omdat deze mensen anders 'tikken', worden ze vaak gemarginaliseerd en verbergen ze daarom hun capaciteiten - ook voor zichzelf, waardoor ze ook vergeten wat ze eigenlijk zouden kunnen doen. De spanning tussen het eigen wezen en de omgeving kan zo stressvol zijn dat het leidt tot rusteloosheid, hyperactiviteit en desoriëntatie.
De Indigo-energie laat kinderen en volwassenen beseffen dat ze unieke mensen zijn. Het bevordert hun speciale vaardigheden en talenten, versterkt de verbinding met de ziel en met het ware wezen. Anders zijn wordt niet langer als een last gezien, maar gewaardeerd.
Vooral kinderen worden door deze essence ondersteund. Dit wordt gemeld door gebruikers, kleuterleidsters, leerkrachten en therapeuten. Hyperactieve kinderen die het moeilijk vinden om in structuren te passen, konden kalmer blijven. Gebruikers werden evenwichtiger, sliepen rustiger en bleven stabieler in hun eigen centrum. Volwassenen voelden zich krachtiger, meer ontspannen, meer aanwezig. Sommige gebruikers zeiden: "Ik heb me nog nooit zo thuis gevoeld in mezelf."
Met de energie van Lao Tse, Hilarion, St. Germain, Helion, Metatron en Baum.
Ook verkrijgbaar als:
Tinctuur (voor verstuiving): Water-alcohol (30 ml = 1 fl oz.)

Geurolie (voor huidtoepassing/voor massage): Amandel, Sesam, Zonnebloemolie, Geur: Lavendel en Citrus (30 ml = 1 fl oz.)