HANDELSPAND ZUIVERING ACTIE 2023 ter plaatse

Bestel
  • Beschrijving

Zuivering ter plaatse

Deze prijs geldt voor het bureel van de directie + één bureel + kleine werkplaats (bv smidse). Voor een volledige reiniging van het bedrijf : overige burelen, hangaars, grote werkplaatsen (bv fabriekshal), aanpalende gronden (in eigendom)... gelieve contact op te nemen voor prijsofferte.

Actie voor bestelling loopt van heden tot 31.12.2023 - speciale prijs voor de rituele zuivering/reiniging van uw handespand (uw handelspand wordt grondig en volledig ritueel energetisch gereinigd/gezuiverd, ter plaatse, ook de aanwezige meubelen) Enkel in Belgie (Oost&West Vlaanderen, Antwerpen) enkel op zaterdag en/of zondag.

Voor andere gebieden in België en ook in Nederland, geldt deze prijsofferte niet, er wordt dan een aparte prijsofferte opgemaakt.

Ik heb nodig tekening (die U eventueel zelf maakt) van de grondopp. en indeling uw bedrijf, enkele data de zaterdag of zondag die U opgeeft wanneer het voor U past.  Stuur in elk geval een mail deschaepmeesteri@gmail.com met het adres van de onderneming en simpelweg wat er gaande is in de gebouwen. 

GRATIS bij de rituele, energetische zuivering ontvangt U in deze actie een prachtige ingestraalde kaars.  Wingkaars.

Uitvoering daadwerkelijk na ontvangst betaling factuur op onze bankrekening.

Indien we ter plaatse moeten komen : Prijs opgegeven is exclusief vervoerkosten. Vervoerkost uit ZELE enkel in België :

0-20km = 10€ / 20-30 km = 20€ / 30-40 km =25€ / 40-50 km = 30 € / 50-60 km = 40€ / 60-70 km = 45 €

70-80 km = 50 € / 80-90 km = 60 € / 90-100km = 65 €/km / 100-110 km = 70 €  Indien nog verder wordt een prijs doorgegeven per mail.

Voor van Zele naar Nederland

Is er al van bij aanvang Zele-grens met Nederland : ong. 35 km = 25 €

+ van dan af beginnen rekenen van 0-20km = 10 €  enz...  De opgegeven prijzen voor België, vanaf  50 km boven de grens worden vermenigvuldigd met twee : heen -en terug.  Voor grote afstand + de huiszuivering zelf is meestal een overnachting nodig : wordt ook gerekend.

U krijgt in elk gevan nog een mail ivm de vervoerkosten en een eventuele overnachting...  dan is de zuivering enkel op zaterdag.