schoonheid
  • Beschrijving

Meer en meer worden we ermee geconfronteerd,vooral nu het grote verschil werkmensen-hogere inkomens duidelijker wordt. Voor velen en hun kinderen betere leefomstandigheden, de juiste aangepaste scholing kunnen kiezen uit het enorme aanbod, kleding, verwarming, voeding, ... het kost allemaal zoveel meer dan voor Corona en voor de oorlog in Oekraïne !  Nog maar te zwijgen over de verplichtie aanpassingen van onze eigen woning, waarop voor de meesten van ons nog een lening loopt, : rapport laten maken asbest - revoneren verwarming (naar electriciteit ) - renoveren dak - renoveren beglazing + isoleren woning met voor oudere wonçngen zelfs nieuwe gevel :    allemaal met zeer dure prijskaartjes ... nog te zwijgen over aanschaf electrische wagen -andere wagen om nog in verschillende steden te magen rijden enz...

Dat geeft afgunst naar ... verdriet over om onze kinderen niet te kunnen geven wat levensnoodzakelijk is : goede voeding, verwarming in een geborgen nest.

We kunnen vertrouwen hebben dat alles in orcde komt, dat stralen we onbewust uit, en het is nodig onze aura, die van de kinderen en onze dieren, te beschermen tegen de gedachten, impulsen van andere mensen.   Met edelstenen en de gepaste olieën leggen we een psychisch schild rondom ons aan. We beschermen ook onze woning, of ze nu al gerenoveerd is of niet !

U kan hier steeds inlichtingen bekomen hoe we die bescherming kunnen doen zelf of laten doen.