entiteiten 5 imagescaqin1u5
Bestel
  • Beschrijving

Fysieke aanwezigheid in Zele. Maximum 6 personen aanwezig.

workshop - je handelszaak/ werkplek zuiveren en energetisch zuiver houden.

in ZELE in  Zele Heikant 19a - thuisadres van Engelen-levensvreugde.

Workshop wordt gegeven door Ingrid De Schaepmeester. gsm nr. 0497. 793 077

Op die manier creëert men een zuivere, succesvolle, liefdevolle omgeving, waarin jijzelf, je bezoekers-klanten, je personeel aangevnaamvertoeft, succesrijk kan werken en handelen ...

Het bedrag is per aanwezige persoon.  De som wordt op voorhand betaald. Eventuele aangerekende verzendingskosten worden onmiddellijk terugbetaald.

Elke workshop wordt stipt begonnen.  Tijdens deze workshop is het vooral gericht op elke deelnemer, zijn belevenissen-ontmoetingen-storingen met de entiteiten. Hierbij kunnen alle soorten entiteiten aan bod komen, naargelang de deelnemer ze ondervonden heeft.  Ingrid geeft zeer duidelijk aan hoe men zijn handelszaak-werkplaats kan zuiveren en vooral ze energetisch zuiver te houden... Dit alles onder het genot van koffie/thee, edelsteenwater  en versnaperingen. 

In elk geval kunnen in de gebouwen van Engelen-Levensvreugde geen entiteiten binnen of meeliften ...  Je voelt hier de spontane liefdevolle aanwezigheid van de engelen, hun energie die de omgeving en de gebouwen doorstromen.