• Beschrijving

Leeuwenhart (LÖWENHERZ)

 

  • Wees aanwezig en handel moedig
  • In uitdagende tijden, wanneer je jezelf niet vertrouwt om iets te doen, wanneer je bang bent en toch actie moet ondernemen; voor en in onbekende situaties
  • Wees verbonden met je innerlijke kracht en wijsheid

 

Vooral in uitdagende tijden hebben we veel steun nodig, zodat de grond niet onder onze voeten wegvalt en we in staat blijven om in actie te komen, ook al ontbreekt het ons soms aan de moed om dat te doen. De nieuwe essentie LÖWENHERZ creëert een beschermde innerlijke ruimte en stelt ons in staat voortdurend energie en vertrouwen te putten om moedig en krachtig van binnenuit te handelen.

De essence werkt in twee richtingen:

Intern stabiliseert het het energiesysteem van het lichaam en ondersteunt het onze genezing op alle niveaus: de spanning neemt af; we voelen ons vastgehouden en veilig. Het hoofd wordt helder en we krijgen weer overzicht en aanwezigheid, ook in complexe situaties.

Extern kunnen we handelen door innerlijke stabiliteit en kunnen we onze capaciteiten gebruiken om met moed en kracht te doen wat belangrijk is en ons nauw aan het hart ligt.

Daarnaast verbindt de Lionheart energiespray met innerlijke wijsheid, de kennis van de aarde en met hogere bewustzijnsniveaus.

Verkrijgbaar als energiespray (aqua/ethanol) en als lichaamsolie met het aroma van grapefruit, bergamot, rozenhout en wierook  Idem :  (verkrijgbaar als tinctuurspray: 

 Energieën : Maria, Kwan Yin, Maha Chohan, Michael, Haniel, Gabriël, Raphael, boom, wees aanwezig = hier ben ik!, straal van de schepping roze en rood