Bestel
  • Beschrijving

Een ovalen kunstig geslepen Lichtwesen Zirkonia bezwangerd met de intense kracht van de Elohim kleurstraal. Lichtwesen sierraad van uitzonderlijke schoonheid en charisma.

Zirkonia : glaskristal handgeslepen ovaal, in zilver 925 gevat : Elohim ca. 13 x 16 mmDe krachten van de Elohim stralen,werken in kleurige charismatische Lichtwesen zirkonia. De kleuren van de Lichtwesen zirkonia zijn volgens de kleuren van de Elohimstralen. De Lichtwesen Elohimstralen zijn zeer goed te integreren in de Scheppingsstralen zirkonia's en verbinden de kleurenstralen.

Deze Lichtwesen Elohim zirkonia ovalen worden opgehangen aan de speciaal daartoe ontworpen hangertjes in zilver "het Elohim engeltje" of de "gestilleerde mensenfiguur"

De edelstenen waarin de energie zich manifesteert van de Groene kleurstraal van de Elohim is Smaragd, Toermalijn groen (verdeliet), Chilit enkel facet juweelgeslepen, Tsavoriet (granaat), Grossulaar (granaat)

Tot elke kleurstraal behoren de meesters, de aardengel, de aartsengel, de elohims en de serafijnen (scheppingsstraal)

Alle uitleg van de Lichtwesen Elohim witte, Lichtwesen violette, Lichtwesen blauwe, Lichtwesen rose, Lichtwesen groene, Lichtwesen gele, Lichtwesen rode, Lichtwesen magenta, Lichtwesen gouden, Lichtwesen zilveren, Lichtwesen kristallijne,Lichtwesen turkooise LichtStraal vindt U op

hier